Glæd dig: Disneys Mulan vender tilbage! Se hvem der skal spille hovedrollen her

Foto: All Over Press

Er du også vild med den legendariske og frygtløse Mulan, der kæmpede i sit fædrelands navn? Så er der god grund til at læse videre. Nu kommer den gamle, kinesiske krønike nemlig til live i en genindspildningen af Disney-filmen fra 1998; og hovedrollen som Mulan er fundet.

Rollen som den heroiske pige skal spilles af den kinesiske skuespillerinde Liu Yifei, som også går under navnet Crystal Liu.

Og at finde den helt rigtige skuespiller til netop denne rolle, har ifølge Harpers Bazaar været langt fra nemt. Næsten 1000 håbefulde skuespillerinder kom til audition som Fa Mulan. Og for casterne var det en top-prioritet, at det netop var en kinesisk skuespillerinde, der skulle portrættere den frygtløse kinesiske fighter.

Foto: All Over Press

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Liu Yifei er selv en modig skuespillerinde, som desuden er noget af en scenevant karakter. Hun har blandt andet haft en rolle i ’The Forbidden Kingdom’ fra 2008, hvor hun spillede overfor den kinesiske kung-fu mester, Jackie Chan. Så mon ikke hun er klar til at kæmpe som en mand? 

via GIPHY

Og det er ikke kun Disney, som kigger mod østens mystik og farverige kultur for moderne fortolkninger.

Også modeindustriens mest dygtigste designere har fundet stor inspiration i østens lande som Kina. Resultatet er, at vi blandt andet ser fine Kina-kraver, kimonosæt i orientalsk silke, østlige blomsterapplikationer og smukke tøjspænder ved blandt andet brands som Dries van Noten og Stella McCartney.

Læs også: Beyoncé får rollen som Nala i Løvernes Konge 

Også Marc Jacobs er ét af de prominente modehuse, som i 2015 skabte en kollektion ud fra Disneys fortælling om ’Alice i Eventyrland’ – det er altså ikke kun os her på ELLE som er vilde med Disneys eventyrlige univers!

ELLE går all in på dim-sum, spisepinde og kinesiske kimononer mens vi glæder os til at kunne se Disneys genfortolkning af 'Mulan' i biograferne i 2019. 

Relaterede artikler