Afsløring Emily in Paris-castet afslører: "Der er en sæson to på vej"

Foto: Emily in Paris

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at et af efterårets helt store seriehits har været den Sex and the City-inspirerede Netflix-serie Emily in Paris.

I rom-com serien, som finder sted i modens by og bugner af parisiske vibes, følger man Emily Cooper, som netop er flyttet fra Amerika til Paris for at arbejde i et fransk marketingfirma. Emily prøver ihærdigt at efterleve de franske dyder, som en cool, velklædt kvinde, men for at sige det mildt bliver hendes amerikanske mindset en smule udfordret af det franske – og særligt fordi, hun ikke taler et ord fransk.

Serien, der fik internettet til at eksplodere med parisiske beretter, efterlod dog en del cliffhangers efter det sidste afsnit, og derfor har de fleste håbet på, at der ville komme endnu en sæson med Emily, Gabriel, Sylvia og co.  

… Nu er tanken om endnu en sæson ikke længere et håb, for Netflix bekræftede nemlig den 11. november 2020, at en sæson 2 af Emily in Paris bliver en realitet.

Nyheden, om at vi kan glæde os til endnu en sæson, blev annonceret på både Netflix’ og Emily in Paris’ instagramprofil (selvfølgelig!), og det blev gjort på ægte Emily in Paris-manér med inddragelse af franske gloser.  

Læs også: Emily in Paris-stjerne chokerer: Så gammel er Emily Cooper

Instagramopslaget er en video, hvor alle karaktererne fra den første sæson på skift siger ”Deux” – som på fransk betyder to – og med billedteksten: "bonjour! Emily will be in Paris for season 2!”.

View this post on Instagram

bonjour! Emily will be in Paris for season 2!

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Udover videoen blev der desuden postet et brev fra Savoir, eller rettere Sylvie, som skriver, at det franske marketingsfirma gerne vil beholde Emily lidt endnu. 

Sylvie skriver blandt andet:

"We hope that by extending her time in Paris, Emily will further the relationships she has already made, delve deeper into our culture, and perhaps pick up a few words of basic French.”

Instagram @emilyinparis

Den glædelige nyhed afsluttes altså med en kæk bemærkning om, at Emily 'forhåbentligt' tilføjer et par franske gloser til sit ordforråd.

Hvornår den nye sæson af Emily in Paris kommer på Netflix vides endnu ikke, men vi glæder os allerede! 

Psst! Hvis du (heller) ikke kan få nok af seriehittet Emily in Paris, kan du i nedenstående galleri finde 10 interessante (og overraskende) facts om serien.

10 ting, du ikke vidste om Emily In Paris

Relaterede artikler