Forfatteren bag SATC bekræfter Der kommer en opfølgende serie til Sex and The City

Foto: MEGA

Sex and the City er uden tvivl en af de mest populære serier, som har givet os unik underholdning gennem hele 6 sæsoner og 2 film med Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristen Davis og Cynthia Nixon i hovedrollerne.

Vi har bedt og bedt og bedt til guderne om at få en opfølger, og nu må nogle endelig have hørt vores Sex and the City-hungrende bønner.

Det er nemlig lige blevet offentliggjort, at Paramount TV og Anonymous Projects har købt rettighederne til Candace Bushnells (forfatter af Sex and the City red.) seneste opfølgerbog ’Is There Still Sex in the City?’, som udkommer til august:

Bogen og tv-projektet er sat til at udforske kvinder, sex og dating efter man er fyldt 50. Nicole Clemens, chef for Paramount TV, har ifølge Vogue udtalt: ”Den oprindelige Sex and the City-bog og -serier tjente som en banebrydende grundsten for en hel generation af kvinder, inklusiv mig selv. Vi er begejstrede for at være i stand til at fortsætte med at fortælle om det underrepræsenterede synspunkt på kvinder i 50’erne og svare på spørgsmålet med ’Ja! Der er mere sex in the city!’.”

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Ifølge Vogue, har forfatter, Candace Bushnell, også være ude og kommentere på det nye projekt: ”Det plejede ikke at være sådan her. Engang betød 50’erne begyndelsen på pension – man skulle arbejde mindre, bruge mere tid på dine hobbyer, og på dine venner, som, ligesom dig selv, gled mere og mere ind i en afslappet livsstil. Kort fortalt, så var folk i pensionsalderen ikke ment til at gøre andet end bare at blive ældre og tykkere. Det var ikke forventet, at de skulle træne, starte nye arbejdseventyrer, flytte til en anden stat, have afslappet sex med fremmede, eller bare starte helt forfra. Men det er lige præcis sådan, de flestes liv i 50’erne og 60’erne ser ud, og jeg er begejstret for at kunne reflektere den rige kompleksitet af deres virkelighed både på bog og nu også på skærmen.”

Læs også: 6 ting Carrie Bradshaw har lært os

Det er endnu ikke afsløret, hvem der skal spille hovedrollerne i opfølgeren, men efter de mange rygter om dramaet mellem Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall, bliver det nok næppe det originale cast, som vi kommer til at se i opfølgeren.

Men med Candace Bushnell som executive producer, kan det næsten kun blive godt – vi kan i hvert fald ikke vente med at se, hvad opfølgeren byder på.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og kan du heller ikke vente med at se opfølgeren? Så gør klar på et nostalgisk throwback, og se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet de 35 bedste Sex and the City-citater.

De 35 bedste citater fra Sex and The City

Relaterede artikler