Friends Courteney Cox genbesøger Monica Geller i et ægte flashback-øjeblik

Foto: Friends

54-årige Courteney Cox er forholdvis ny på Instagram.

Skuespillerindens postede sit allerførste billede den 19. januar 2019 – og billedet, der forestillede hende og Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) var selvfølgelig et kærligt nik til tv-serien Friends.

Fra 1994 til 2004 spillede Courteney Cox nemlig rollen som den Manhattan-baserede kok, Monica Geller, og tv-serien blev da også så populær, at de seks hovedroller siden hen har måtte sætte lighedstegn mellem deres virkelig selv og deres Friends-alias.

Derfor jubler vi også, når Monica, Phoebe, Rachel, Ross, Chandler og Joey genopstår, idet skuespilleren genbesøger sin Friends-karakter, og det er netop, hvad Courteney Cox lige har gjort.

Læs også: Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends.

Monica.. eller vi mener Courteney… postede nemlig en video på sin Instagram-profil, hvor hun står ude foran den bygning, der husede hendes lejlighed i den 10 år lange successerie.

Bygningen rummer – som du garanteret ved – jo ikke bare karakterernes hjem, men også deres ’home away from home’ nemlig The Coffee Shop, og denne kan man selvføgelig også spotte på Courteneys video:

”Farvel venner, jeg er hjemme”, siger Courteney, der også på allersjoveste vis har navngivet videoen: ”The One Where My Rent Went Up $12,000”, selvfølgelig fordi hvert eneste Friends-afsnit var navngivet ”The one where…”.

Og kommentaren på huslejen er da heller ikke helt skæv. Vi har nemlig regnet lidt på sagerne. Monica og Rachels to-værelses rooftop-lejlighed med stort badeværelse og stor stue, ligger i Manhattens West Village på 90 Bedford Street. En lejlighed på denne adresse estimeres i dag til at koste mellem 19.200 kroner og 22.200 kroner månedlige - men dette estimat er foruden den enorme terasse, som måske ville få prisen til at sige med en 3.000-3.500 kroner og give lejligheden en månedlig husleje på op til 25.700 kroner.

Wow siger vi bare!

Så mange penge tror vi nu ikke, vennerne havde i serien. Til gengæld havde de god stil, og de mange 90’er referencer er mere relevante end nogensinde før.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du kan fx se 15 stiltips, vi har lært af Rachel Greene fra Friends i galleriet herunder:  

15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends

 

Relaterede artikler