Blake Lively er snart aktuel i ny thriller - se traileren her!

Blake Lively er snart aktuel i ny thriller - se traileren her!
Foto: PR
Til sit evindeligt voksende filmbibliotek kan Blake Lively nu tilføje endnu en af slagsen, når hun til oktober er aktuel i en ny thriller ’All I See Is You’ af den tysk-schweiziske filminstruktør Marc Forster, som blandt andet har instrueret ’Drageløberen’ og den 22. James Bond-film ’Quantum of Solace’.
 
Læs også: Blake Lively: ”Jeg hader at se Ryan Reynolds i sex-scener på film"
 
I sin hovedrolle som Gina, en ung kvinde der har mistet synet på sit højre øje i en bilulykke i barndommen, spiller Blake Lively over for andre prominente skuespillere som Jason Clarke, Danny Huston og ikke mindst Yvonne Strahovski, som er aktuel i den netop Emmy Awards-vindende serie 'The Handmaid’s Tale' på HBO. 
 
Gina gennemgår en operation, som giver hende synet tilbage på begge øjne, og det er en glædesverden, når hun igen kan se sin ægtemand og se de smukke blomster hos den lokale blomstermand. Men som hun tilvænnes et klarere syn, begynder glæden at falme, for Gina ser pludselig mere, end hun ønsker…
 
Læs også: Teaser Blake Lively for en ny sæson af Gossip Girl?
 
Filmens officielle trailer blev første gang vist til Toronto International Film Festival 2016, og nu er den endelig offentliggjort så alle os, der ikke kan vente med at se Blake Lively i en ny rolle på det store lærred, kan få en lille forsmag på hendes dragende skuespil.
 
Det psykologiske drama siges at ramme 250 biografer i USA den 27. oktober 2017, og så må vi krydse fingre for, at der ikke går længe før den også havner på de danske biograflærreder!
 
Indtil da må vi nøjes med traileren, som du finder lige nedenfor.
 
 
... Og vil du have endnu mere af den smukke Blake Lively, så har vi lavet et lille galleri, hvor vi har samlet Blakes allerskønneste looks! 
 

Mandagsmuse: Blake Lively

 
 

Relaterede artikler