Royale afsløringer 20 ting, du ikke vidste om The Crown

Foto: Mega

Nu er der - gudskelov - ikke længe til at Netflix-hittet, The Crown, atter ruller over skærmen, nærmere bestemt d. 15. november - og vi kan næsten ikke vente længere. 

Trængen til atter at kunne læne sig tilbage og nyde synet af den Oscar-vindende dramaserie, der tæller alt fra storslåede, smukke bygninger, spektakulære kjoler, politiske kampe, eminent godt skuespil og en skildring af en adelig familie på toppen af samfundet, hvor livet mest af alt ser koldt og barskt ud, begynder i den grad at melde sig.

Læs også: Her er premieredatoen for The Crown sæson 4

Og for at gøre den sidste ventetid lidt mindre uudholdelig har vi selvfølgelig, i bedste stil, samlet 20 sjove facts om serien, der foruden at gøre dig til en endnu større The Crown-ekspert også lader dig komme lidt tættere på film-settet, skuespillerne og meget mere. 

Du kan bl.a. læse om Matt Smiths (Prins Charles) nær-død-oplevelse på filmsettet, hvorfor Olivia Colman i en periode proklamerede, at hun måske havde "det værste job i verden" og hvordan John Litgow (Churchill) brugte nogle ret ækle metoder for, at kunne portrættere Winston Churchill så godt som overhovedet muligt. En skildring, han desuden vandt en Emmy for.

Swipe igennem galleriet og bliv endnu klogere på den eminente serie, og glæd dig endnu mere til det snarlige gensyn d. 15. november.

20 ting du ikke vidste om The Crown

Relaterede artikler