GOT 20 Game of Thrones karakterer, du havde glemt var med i andre film

Foto: Game of Thrones / Me Before You

Rygterne om premieredatoen for den ottende og afgørende sæson af den episke fantasy-serie, Game of Thrones, har længe svirret, men for nylig blev det endelig bekræftet, at den udkommer til april 2019.

Her på redaktionen er vi allerede begyndt at glæde os til det store slag, hvor det en gang for alle bliver afgjort, hvem der ender med at indtage jerntronen. Derudover er vi selvfølgelig spændte på at se, hvad der skal ske med Jon og Daenerys' romance, nu når det er kommet frem, at de rent faktisk er i familie med hinanden – er kærligheden mon stærkere end fornuften?

Læs også: 10 fan-teorier du skal kende til inden det store slag i GOT 

Selvom det selvfølgelig er fantastiske nyheder, at sæson otte af Game of Thrones er lige på trapperne, så synes april dog meget langt væk. For at forsøde ventetiden har vi fundet 20 film frem, hvor du kan se dine yndlings GOT-skuespillere i aktion uden for Westeros.

Husker I eksempelvis Robb Stark i rollen som prinsen på den hvide hest i Disneys live-action udgave af Askepot, eller hvad med Daenerys i rollen som Lou i den hjerteskærende film ’Me Before You’? Tag et kig i galleriet, og få et overblik over hvilke film, Game of Thrones-stjernerne medvirker i... 

20 GOT-karakterer, der var med i andre film

Relaterede artikler