Stjæl stilen 15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends

Foto: Friends

Du har garanteret – eller skulle vi sige forhåbentlig - set Friends, men det er ikke sikkert, at du har overvejet hvor meget stilinspiration, der egentlig er at hente i hitserien fra 1990’erne.

Serien er en evig klassiker, der ikke bliver mindre sjov, fordi du har set den +5 gange. Seks venner i New York, der bor op og ned ad hinanden i store lejligheder, mens de passer deres jobs som kok, modeindkøber, palæontolog, skuespiller og så videre (ingen ved jo alligevel hvad Chandler laver).

Men udover den fantastiske humor og de venskaber samt romantiske forhold, der er gennemgående igennem alle 10 sæsoner, så er der også en særlig dame, der gør det ekstrasjovt at binge Friends.

Rachel Karen Green.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vi lærer Rachel at kende i seriens første afsnit, der fik premiere i 1994. Her har Rachel netop forladt sin forlovede ved alteret, og hun genforenes med sin barndomsveninde, Monica Geller, i sin brudekjole. Over de næste 10 år forvandles Rachel fra en forkælet ’daddy’s girl’ til en sand business-kvinde, og vi ser hende endda blive mor.

Alt sammen selvfølgelig med perfekt 1990’er stil og det evige, åh så misundelsesværdige, Rachel-hår.

Læs også: 17 looks, vi stadig låner fra Grease.

Rachel rocker alt fra casual sporsy wear til business chic, og der er masser af tips at hente i den Manhattan-bosatte kvindes garderobe.

Se bare med herunder! Vi har nemlig samlet 15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends

15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends

Relaterede artikler