Zelma Lewerissa:
Foto: Lotta Lemche, TV 2
Film og TV

Skærmtid med Zelma Lewerissa: "Jeg forsøger kun at være 45 minutter på Instagram hver dag"

af Signe Bjørg Granberg 17/11/2023
Hver uge dykker Vi Elsker Serier ned i en aktuel kulturpersonligheds skærmforbrug. I denne uge bliver vi klogere på, hvad skuespiller og tv-vært Zelma Lewerissa ser og lytter til lige nu

Denne artikel blev første gang bragt på vielskerserier.dk

Skuespiller, tv-vært og antropolog Zelma Lewerissa er lige nu aktuel som vært for det nye datingprogram på TV 2, Se mig, hør mig, elsk mig.

Det er første gang, hun prøver kræfter med rollen som vært i et tv-program, men hun har til gengæld stået foran kameraet mange gange før, både som model og ikke mindst som skuespiller.

Blandt andet har hun medvirket i Lone Scherfigs populære hospitalsserie Dag & nat, som netop har startet optagelserne til anden sæson. Derudover har hun også film som Jomfruer fra rummet og Højst besynderlige typer på CV'et.

Hvad arbejder du på for tiden?

"Jeg er i gang med at optage anden sæson af TV 2-serien Dag & nat. Jeg var med i første sæson, så det føles på mange måder vant, selv om næsten hele castet er nyt med undtagelse af få gengangere.

Det institutionelle univers, hvor man møder på arbejde og går rundt i de samme kulisser iført den samme uniform, får det hele til at føles lidt rutine og nine-to-five-agtigt.

Ellers skyder jeg nogle billeder en gang i mellem og tænker over, hvordan jeg i fremtiden vil bruge min antropologiuddannelse".

Hvilken tv-serie er du optaget af lige nu?

"Jeg så for nylig den nyeste sæson af Kærlighed i terapi med fantastiske Dr. Orna Guralnik. Et program, jeg kan anbefale til alle, der vil blive klogere på det sværeste, mest mudrede og vidunderlige i verden – relationer".

Hvad er den seneste film, du har set i biografen?

"Det var nogle erotiske kortfilm under programtitlen: This is how we do it i forbindelse med queerfilm-festivalen, Mix Copenhagen. Min veninde og jeg kom for sent, og da vores pladser var midt inde i salen, endte vi med helt panikagtigt at sætte os på første række. Steamy, men også intenst og en smule overstimulerende at sidde så tæt på.

Vi havde lige kværnet et kæmpe måltid på min yndlings thairestaurant, Satang, så det hjalp heller ikke helt på køresygen, som vi oplevede ved nærmest at sidde inde i skærmen".

Hvad lytter du til, når du er på farten?

"Jeg lytter til New York Times' podcast The Ezra Klein Show, som giver et godt og nuanceret indblik i geopolitiske begivenheder. Jeg har for nylig lyttet til episoden med Amjad Iraqi, som giver et godt indblik i, hvad der foregår i Palæstina/Israel lige nu.

Ellers lytter jeg også til Poptillægget og psykoterapeuten Esther Perels Where Should We Begin?"

Hvilken tv-udsendelse har sidst fanget dig?

"Det må man ikke rigtig sige, men for at være ærlig har det allersidste, jeg har set, været det datingprogram (Se mig, hør mig, elsk mig, red.), som jeg selv er vært på, hehe".

Hvilken teateroplevelse har senest overrumplet dig?

"Det er pinligt lang tid siden, at jeg har været i teatret i forhold til, hvor meget jeg elsker det. Jeg var ret vild med Hanin Georgis og Özlem Saglanmaks Den anden arabiske kvinde, som jeg så på Blågårds Teater. Jeg mener, at den bliver genopsat i 2024".

Hvis du kigger på din telefon lige nu, hvor meget skærmtid har du så brugt i denne uge?

"13 timers skærmtid på 7 dage. Det kunne være værre, men det er heller ikke så fedt. Jeg forsøger kun at være 45 minutter på Instagram hver dag".

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her