Lady Diana
Foto: Mega og @thecrownnetflix
The Crown

Se ligheden mellem 'The Crown'-castet og virkelighedens royale

af Dina Saugman 20/08/2021
Hold på diadem og laksko! Serien, der på bedste vis forstår at kombinere den dramafyldte hverdag i de royale inderkredse med hverdagens virkelige begivenheder, er snart tilbage, og mens vi venter, vil vi vise dig ligheden mellem seriens skuespillere og virkelighedens personaer.
Lad os være ærlige. Det kan umuligt være gået nogens næse forbi, at Netflix er i fuld gang med at optage 5. sæson af 'The Crown'. Okay, måske er der nogen derude, der ikke er lige så dedikerede fans, som vi er, men det er jo svært at forestille sig (skriver vi, mens vi retter på diademet).   Læs også: 13 skuespillerinder, der har spillet prinsesse Diana  

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  'The Crown' er en af de dyreste tv-produktioner nogensinde, og alle nytilkomne, royale fans bør derfor vide, at det er med rette, at serien får os til at drømme om balkjoler og engelske accenter.    Den første sæson af 'The Crown' havde premiere i november 2016 og derefter fulgte tre sæsoner i 2017, 2019 og 2020. Sæson 5 får premiere i 2022 og der er allerede afsløret en del om, hvad vi kan vente os af den nye sæson.    'The Crown' har allerede vundet 10 Emmy Awards og 2 Golden Globe Awards for 'Best Television Series - Drama', så der er ingen tvivl om, at der er tale om en vaskeægte prisvinder.      Læs også: Sandheden om 'The Crown's sæson 4 - er det fiktion eller fakta?   Mens vi venter på meget mere royalt drama i 'The Crown' sæson 5, kan du se med i galleriet, hvor vi har samlet de største stjerner fra 'The Crown' og sammenlignet dem med virkelighedens royale.