Sarah Jessica Parker i ny serie
Foto: Mega
Film og TV

Se 'And Just Like That'-traileren til den nye SATC-rebootserie her

af Dina Saugman 1/12/2021
Nu behøver du snart ikke at vente længere. Datoen, vi alle har set frem til (meget længe), venter lige rundt om hjørnet. For den 9. december 2021, får SATC-rebootserien ’And Just Like That’ premiere, og her kan du se den nye trailer.

Andre har fundet julepynt og kalendergaver, alt imens vi selv har fundet stiletter og en cosmopolitan til os selv og vores veninder frem. For den 9. december 2021, får 'And Just Like That' premiere på HBO Max.

Som Charlotte York selv nævner i sæson 3, var hendes første ægteskab "som en fake Fendi", men der er absolut intet fake over vores entusiasme for den nye SATC-efterfølger.

Derfor vil vi også gerne dele den netop offentliggjorte trailer til serien med jer, der er lige så ELLE-vilde med mode, mænd og minder med veninder, som vi er.

I lang tid har vi grublet over, hvorvidt vores modebevidste klummeskribent har fået en ny kæreste, om Samantha Jones alligevel er på vej tilbage, og ikke mindst, hvem denne Lisa, der skal være venindegruppens fjerde medlem, egentlig er.

Siden det i midten af november blev offentliggjort, hvornår den længeventede New Yorker-serie ville få premiere, har vi nærmest ikke kunne sove om natten af bare spænding.

Men nu kan vi snart sove trygt om natten, for nu vil der altså udkomme intet mindre end 2 afsnit af rebootserien på HBO Max, torsdag den 9. december 2021. Derefter vil der udkomme ét ugentligt afsnit hver torsdag aften de efterfølgende 8 uger. Du kan altså se frem til hele 10 afsnit, der byder på nye trends og tendenser samt sladder om mænd fra vores amerikanske venindeflok, alt sammen omfavnet af den smukke by, der aldrig sover.

Og "speaking of which", som Carrie ville sige, så kan du herunder bladre dig igennem en masse af de outfits fra 'And Just Like That'-serien, som vi allerede har kunne lade os inspirere af.