Foto: Mega
Film og TV

Se alle billederne fra 'And Just Like That' premieren

af Emilie Østerby Bruun 10/12/2021
Endelig kom dagen vi alle har ventet på! Den længeventede SATC-efterfølger 'And Just Like That' fik premiere på HBO, og vi blev genforenet med vores yndlingskarakterer. Premieren blev afholdt i New York, og du kan se billederne fra den røde løber her.

Den 9. december 2021 fik den længeventede SATC-reboot serie, 'And Just Like That' premiere på HBO Max, og alle vores yndlings-veninder var igen samlet på skærmen.

Og det var ikke kun på skærmen, at vi fik et gensyn med Carrie, Miranda, Charlotte og alle de andre karakterer fra 'Sex and the City'. 

Premieren blev afholdt i New York, og på den røde løber fik vi selvfølgelig også et gensyn med dem alle - med undtagelse af Kim Cattrall i rollen som Samantha naturligvis. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det kan godt være, at Carrie Bradshaws stil anno 2021 har modtaget en del kritik, men Sarah Jessica Parker skuffede ikke på den røde løber.

Hun var nemlig iført en custommade Oscar de la Renta kjole med lyserødt tylskørt, matchende kappe, en elegant halskæde og pink stiletter - et look, lige efter vores cosmopolitan-sippende venindes bog. 

Også Cynthia Nixon og Kristin Davis var også iført SATC-inspirerede kjoler. 

Cynthia Nixon ankom i en orange skjortekjole af Christopher John Rogers, som er kendt for tidligere at have designet tøj til Beyoncé, Lizzo, Ashley Graham og senest USAs vicepræsident Kamala Harris. 

Kristin Davis var i ført en off-shoulder-kjole af Jason Wu, der uden tvivl ville have passet perfekt ind i Charlotte Yorks Upper East Side-garderobe.

Vi har samlet de bedste looks og gensyn med SATC-karaktererne fra den røde løber til premieren på 'And Just Like That'.

 'And Just Like That' kan ses på HBO Max fra den 9. december og de efterfølgende otte torsdage.