Sæson 3 af Bridgerton er bekræftet
Foto: Netflix
Bridgerton

Sæson 3 af Bridgerton er bekræftet - her er alt, vi ved

af Camille Marie Beck Fallesen 4/05/2021
Optagelserne til sæson 2 af den populære serie ’Bridgerton’ er i fuld gang, og nu har Netflix bekræftet, at der også kommer en sæson 3. Her er alt, vi ved om den nye sæson.

Det historiske drama ’Bridgerton’ om Daphne Bridgerton, intriger, sladder og jagten på kærlighed i 1800-tallets London, blev på bare fire uger en af de mest sete serier på Netflix nogensinde.

Er du en af Bridgerton-familiens mange fans, kan du glæde dig over, at der nu både kommer en anden og tredje efterfølger. 

’Bridgerton'-serien er baseret på bøgerne med samme titel af forfatteren Julia Quinn, og eftersom Julia har skrevet flere bøger om overklassefamilien, forventede fans også, at der ville komme flere sæsoner af Netfix-serien. Hvilket nu bliver en realitet.

Læs også: Bridgerton sæson 2: udgivelsesdato, spoilere, cast mm

Alt, du skal vide om Bridgerton sæson 3

I april bekræftede Netflix endelig, at der ikke blot kommer en tredje sæson af serien, men også en fjerde. Og de annoncerede det på bedste Bridgerton-manér, nemlig via Lady Whistledown:

bridgerton sæson 3

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et gensyn med ...

Plottet til sæson 2 er allerede annonceret, hvor nyheden om, at skuespiller Regé Paul Page ikke medvirker, skuffede mange fans.

Som det ser ud nu, vil seriens følgende sæsoner følge bøgerne. Derfor regner vi også stærkt med, at alle skuespillerne, undtagen Regé, vender tilbage.

Den anden bog, som sæson 2 er bundet op på, følger Daphne Bridgertons storebror, Lord Anthony Bridgertons, søgen efter kærlighed, hvor han indleder et romantisk forhold til kvinden Edwina, som spilles af Sex-education-skuespillerinden Simone Ashley. 

I den tredje bog, ‘An Offer From a Gentlemen’, følger man den yngste Bridgerton-bror, Benedict Bridgerton. I husker måske, hvordan man i første sæson fik hentydningen om, at han var en smule usikker på sin seksuelle orientering. Derfor gættede mange Bridgerton-fans på, at karakteren måske var homoseksuel eller biseksuel. Men om det gør sig gældende eller ej, må vi vente med at finde ud af i den nye sæson, for Julias bøger afslører det ikke.

Læs også: Se de vilde fejl, som fans har spottet i Bridgerton

Hvad er plottet i sæson 3?

Den tredje bogs synopsis lyder på:

"Sophie Beckett forestillede sig aldrig, at hun ville være i stand til at snige sig ind til Lady Bridgertons berømte maskebal, eller at Prince Charming ville vente på hende der. Skønt datter af en jarl, er Sophie blevet henvist til at være tjener for ​​hendes foragtelige stedmor. Men nu, hvor hun danser i Benedicts Bridgertons stærke arme, føler hun sig royal. Ak, ved hun, at alle fortryllelser slutter, når uret rammer midnat ..."

Seerne kan derfor forvente en sæson, der er præget af et eventyrligt tema. Hvem kommer til at tænke på eventyret Askepot?

Hvornår har sæson 3 premiere?

Det er endnu uvist hvornår både sæson 2 og sæson 3 får premiere. Så vi må vente i spænding lidt endnu. 

I galleriet herunder kan du se, hvordan Bridgerton-stjernerne ser ud uden deres adelige kostumer på.