Foto: @bridgertonnetflix
Afsked

Populær hovedrolle forlader ’Bridgerton’-serien

Af Mariah Leitisstein og Tanja Hartmann 7/04/2021
Netflix startede påsken med en meget trist nyhed for mange ’Bridgerton’-fans verden over. En af de helt store hovedroller vender ikke tilbage til serien.

Når den næste sæson af ’Bridgerton’ får premiere, bliver det uden fanfavoritten Regé-Jean Page, som spiller den charmerende Simon Basset, hertug af Hastings.

Det afslørede Netflix, da de kort tid inden påske gav helt nye informationer om den kommende sæson af den populære serie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Kære læsere, mens alles øjne er rettet mod Anthony Bridgertons rejse for at finde en hertuginde, byder vi farvel til Regé-Jean Page, der på så triumferende vis spillede hertugen af Hastings. Vi vil savne Simons tilstedeværelse på skærmen, men han vil altid være en del af Bridgerton-familien", lyder det i et Instagram-post fra Netflix - naturligvis skrevet i ægte Lady Wisthedown-stil.

Du kan se hele postet her:

Læs også: 10 fun facts, du ikke vidste om Netflix' nye hitserie Bridgerton

Har hele tiden været planen

Selvom det er noget af et chok, så følger Simons afgang fra serien faktisk historien i Julia Quinn-bøgerne. De handler nemlig hver især om Bridgerton-søskendes søgen efter kærlighed.

Derfor vil det højst sandsynligt være Anthony Bridgerton, som vi kommer til at følge i sin søgen efter sin eneste ene i anden sæson af hit-serien.

Det kommer heller ikke bag på Regé-Jean Page, at han nu skal forlade serien. Han udtaler til mediet Variety, at han altid har været klar over, at ’Bridgerton’-rollen for ham kun vil vare en enkelt sæson, og at det faktisk var en del af årsagen til, at han fandt rollen tiltrækkende.

"Jeg tænkte, det var interessant, fordi så føles det som en miniserie. Jeg får lov til at komme ind og bidrage med mit, og så kan Bridgerton-familien fortsætte videre", fortæller han.

Kommer du også til at savne Simon? Så kan du få et sidste blik af hertugen her:

Gensyn med gamle karakterer

Tabet af Regé-Jean Page er nok noget, mange ’Bridgerton’-fans skal komme sig over. Vi skal i hvert fald selv vænne os til tanken om, at vi ikke længere skal se den blomstrende kærlighed mellem Simon Basset og Daphne Bridgerton.

Dog kan du ånde lettet op over allerede nu at vide, at den kære Phoebe Dynevor, der er bedre kendt som Daphne, absolut har tænkt sig at vende tilbage til serien. Det skriver Netflix aka Lady Wistledown i selvsamme Insta-post.

"Daphne vil fortsat være en trofast hustru og søster og vil hjælpe sin bror med at navigere i sæsonens kommende sociale arrangementer, og hvad de har at byde på - som nok er mere drama og romantik, end mine læsere er i stand til at håndtere."

Nye karakterer kommer til

I anden sæson vil vi også blive præsenteret for nye ansigter. Skuespillerne Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch og Rupert Young vil alle indtage en rolle i serien.

Charithra skal spille den unge jomfru Edwina Sharma, som er på jagt efter kærligheden. Shelley skal spille Lady Mary, som er kommet tilbage til London efter en ægteskabs-skandale. Calam vil vi se som den hårdtarbejdende printerassistent Theo. Og sidst men ikke mindst vil vi se Rupert i rollen som Jack, der har forbindelse til nogle meget fornemme familier.

Hvornår anden sæson af ’Bridgerton’ vil rulle over vores skærme, ved vi ikke endnu. Men en ting er sikkert. Vi glæder os meget til at se, hvilke royale intriger og romancer som serien byder på!

Ønsker du at finde ud af endnu mere om den anden sæson, kan du læse med i galleriet her:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her