Kristen Stewart, Spencer
Foto: Mega
Spencer

Ny trailer viser Kristen Stewart i prinsesse Dianas brudekjole

af Dina Saugman 24/09/2021
Hvis du, ligesom os, har slugt de 'The Crown'-sæsoner, hvor de skildrer prinsesse Dianas turbulente ægteskab, kan du nu glæde dig til endnu mere royalt drama. Den nyeste, og første trailer i fuld længde, fra spillefilmen 'Spencer' er netop udkommet.

I den nye trailer i fuld længde, kan man for første gang se Kristen Stewart i en replikation af prinsesse Dianas smukke brudekjole.

Scenen, hvor Kristen Stewart har brudekjolen på, skal forestille et flashback til, eller en drøm om, de gode og lykkelige tider i prinsessen og prins Charles’ ægteskab.

Læs også: Kristen Stewart hylder prinsesse Diana med sit Chanel-look på den røde løber til Venice Film Festival

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen: der er altså en slående lighed mellem prinsessen og skuespillerinden i 'Spencer'. Og denne scene er bestemt ingen undtagelse.

Læs også: Disse billeder af Kristen Stewart som Diana har taget internettet med storm

Filmen finder sted i 1991, og strækker sig over tre dage i juleferien. Juleferien, hvor prinsesse Diana besluttede sig for at gøre en ende på sit miserable ægteskab med prinsen af England.

Se den længeventede trailer til filmen 'Spencer' her:

'Spencer' får præmiere den 5. november – og mens vi spændte venter på at købe billetter til filmen, kan du herunder se nogle af prinsesse Dianas mest ikoniske looks gennem tiden.