Foto: Ritzau Scanpix
Film og TV

Ny film om Amy Winehouse på vej: Dem vil vi gerne se i hovedrollen

af Christoffer Mygind Juul 13/07/2022
Vi har før fået et indblik i sangerens liv i en dokumentar, men nu bliver historien om hende til en spillefilm. Her er dem, vi håber på at se i hovedrollen.

Det var alt for tidligt, at den verdensberømte sangerinde bag hits som ‘Rehab’ og ‘Valerie’ i 2011 gik bort i en alder af blot 27 år. For britiske Amy Winehouse var spået en musikalsk karriere, der ville blive endnu større end det, den allerede var, da hun døde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det fik vi også at se i den Oscar-vindende dokumentar ‘Amy’ fra 2015, hvor vi gennem arkivmateriale med hende selv og interviews med sangerens familie og partnere fik et unikt indblik i hendes liv og imponerende karriere.

Og nu får vi så endnu mere at se til sangerinden, hvis unikke kombination af jazz og soul fik hendes musik til at stige til tops på hitlisterne. For det er nemlig blevet bekræftet, at en såkaldt biopic er i produktion.

Filmen får navnet ‘Back to Black’, der også er titlen på Winehouses album fra 2006. I instruktørstolen på den længe ventet spillefilm er Sam Taylor-Johnson, der blandt andet er kendt for at have instrueret filmatiseringen af bestselleren ‘Fifty Shades of Grey’.

Det er dog ikke nyt for hende at skabe en filmisk fortælling om en ikonisk musiker, for hun instruerede ligeledes filmen ‘Nowhere Boy’ fra 2009 om Beatles-musikeren John Lennon.

Filmen om Amy Winehouse er dog stadig i sit helt tidlige stadie, hvorfor det endnu ikke er til at sige, hvem der lander rollen som sangeren selv, eller hvornår filmen får premiere. Og selvom Sam Taylor-Johnson ifølge mediet Variety håber på at caste en upcoming skuespiller i hovedrollen, er der alligevel nogle etablerede stjerner, vi sagtens kunne forestille os i rollen som den talentfulde sanger.

Se vores bud herunder.

Lady Gaga
Den Golden Globe- og Oscar-vindende popstjerne Lady Gaga har med sine roller i både ‘A Star Is Born’ og ‘House of Gucci’ bevist sit værd på det hvide lærred, og med hendes talent for både at synge og imitere en person fra virkelighedens verden, ville hun være det oplagte valg som Amy Winehouse.

Foto: Ritzau Scanpix
Lady Gaga fik stor ros for sin rolle som Patrizia Reggiani i Ridley Scotts 'House of Gucci', selvom hendes italienske accent for flere var tvivlsom.

Emma Corrin
Den britiske skuespiller Emma Corrin gjorde sig særligt bemærket med sin rolle som den tidligere prinsesse og stilikonet prinsesse Diana i Netflix-serien ‘The Crown’, og siden er hun blevet spået en stor karriere. Med sit britiske ophav og sit mangefacetterede talent, kunne vi sagtens se skuespilleren påtage sig rollen som ‘Back to Black’-sangeren.

Foto: Netflix
Emma Corrins portrættering af den folkekære prinsesse Diana som ung var en skuespilpræstation, der sent vil blive glemt.

Margot Robbie
Selvom australske Margot Robbie ikke ligefrem ligner Amy Winehouse, så har den ‘Barbie’-aktuelle skuespiller et stort talent for at fortolke virkelighedens kvinder, hvilket hun har gjort flere gange. For eksempel i ‘I, Tonya’ fra 2017 som kunstskøjteløberen Tonya Harding eller som Sharon Tate i Tarantinos ‘Once Upon a Time… in Hollywood’

Foto: Ritzau Scanpix
Margot Robbie var næsten ikke til at genkende, da hun spillede rollen som den skandaleombruste skøjtestjerne, Tonya Harding.

Alexa Demie
Den amerikanske skuespiller Alexa Demie er kendt for sin rolle som Maddy Perez i hitserien ‘Euphoria’, og er stadig i den spæde start af hendes lovende skuespilkarriere. Efter at have været vant til at se hende som den poleret high school-elev, ville vi elske at se hendes rå attitude og autentiske fremtoning blive brugt til perfektion i rollen som Amy Winehouse.

Foto: HBO Max
Rollen som Maddy Perez har fået filmfolk til at love guld og grønne skove til Alexa Demie, mens hun også er blevet spået til at være en af modens nye, store it-girls.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her