Nu kan du overnatte i Carrie Bradshaws lejlighed
@airbnb
Film og TV

Nu kan du overnatte i Carrie Bradshaws lejlighed - og prøve hendes tøj

af Emilie Østerby Bruun 3/11/2021
Hvem ville ikke bo i Carries hyggelige New Yorker-lejlighed og ikke mindst have adgang til hendes fantastiske walk-in closet? Nu har Airbnb genskabt Carries ikonikse lejlighed ned til mindste detalje, så du kan udleve din 'Sex and the City'-drøm.

Hvem drømmer ikke om at leve som vores alles it-girl, Carrie Bradshaw, en enkelt dag eller to? Nu har Airbnb genskabt Carries ikonikse lejlighed ned til mindste detalje, så du kan udleve din 'Sex and the City'-drøm.

Det er over 20 år siden, at vi fik en ekstra veninde i 'Sex and the City'-klummeskribenten, Carrie Bradshaw, der lærte os om kærlighed, mænd og ikke mindst mode. 

Vi kan ikke være alene om at have drømt os væk i SATC-universet, med ønsket om at leve som vores alles it-girl bare en enkelt dag eller to. 

Læs også: Her er det længeventede, første klip og premieredato på SATC-reboot

Nu har Airbnb offentliggjort en fantastisk nyhed for alle SATC-fans. Boligudlejningstjenesten er nemlig gået sammen med Sarah Jessica Parker og har genskabt Carries ikoniske Manhatten-lejlighed, som du snart kan booke.

Airbnb skriver på deres Instagram-konto: "

Gæster vil få adgang til hendes ikoniske couture-fyldte klædeskab, gå ned af trappen fra hendes hoveddør (hæle eller ej) og endda sippe af en cosmopolitan, mens du får en personlig hilsen fra SJP - valget er dit."

SJP har selvfølgelig også delt den fantastiske nyhed med et sneak peek på, hvad der er i vente for de kommende gæster.

Booking åbner den 8. november kl. 17.00 dansk tid, og du kan finde lejligheden på Airbnbs hjemmeside her.

Det er ikke offentliggjort, hvad det koster, men mon ikke, vi skal have fat i den store pengepung.  

Og indtil bookingen åbner, kan du overveje, hvilket outfit du ville gå på jagt efter i Carries klædeskab i galleriet herunder.