Foto: Netflix
Film og TV

Nu kan du købe dine favoritlooks fra Bridgerton, Emily in Paris og mange flere

Kirstine Salling Juhl 7/12/2021
Har du, lige som os, sukket over de ekstravagante kjoler i successerien 'Bridgerton', eller har du været på udkig efter den røde læbestift, som Emily i serien 'Emily in Paris' så elegant bærer i kærlighedens by? Så er der godt nyt til dig – for nu kan du shoppe både looks, beauty og accessories fra alle dine yndlingsfilm- og serier.

House of Gucci, Dune, Emily in Paris, Squid Game, Succession, Euphoria, Bridgerton, Gossip Girl… Har vi nævnt en serie eller film, du har bingewatchet på det seneste? For så har du sikkert undret dig over, hvordan du selv kan få fingrene i den perfekte, røde læbestift som karakteren Emily bærer i Paris, eller hvordan du kan genskabe Daphne Bridgertons aristokratiske og romantiske look i en moderne 2021-version. 

Udfordringen med at drømme sig væk til de engelske overklasse-looks fra Bridgerton er, at alle 7.500 looks i tv-serien er helt unikke og udelukkende skabt til serien. Så det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil klæde dig som en moderne Daphne, er at igangsætte eftersøgningen på nettet og håbe på det bedste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu er der altså kommet en nemmere løsning. For platformen Seek har nemlig gjort det muligt at shoppe looks, beauty og accessories, der nøje afspejler æstetikken i Bridgerton og andre serier og film med karakteristiske looks. 

På Seek kan du blandt andet shoppe t-shirts og turkisfarvede sweatshirts med tallet ’456’, som vi kender fra Squid Game, eller en ’Waystar Royco’ kasket, så du kan føle dig lige så succesfuld som de sultne karakterer fra 'Succession'. Du kan også finde den perfekte, røde læbestift fra Emily in Paris-karakteren eller gå på opdagelse i fine, farverige og flagrende kjoler, som afspejler Bridgertons romantiske univers. 

Seeks beta version blev lanceret i oktober og platformen lancerer officielt i starten af 2022. Men allerede nu kan du besøge Seek på Instagram eller dykke ned i universet på Seeks hjemmeside

I galleriet herunder kan du se mange flere Bridgerton-looks og hvordan skuespillerne ser ud uden deres velkendte, adelige kostumer.