Foto: Nine Perfect Strangers, Amazon Prime Video
Annonce

Her er serien til dig, der elskede Big Little Lies, samt 4 andre serier, du skal streame dette efterår

30/08/2021
Annonce for Amazon Prime Video - af ELLE Native
Endelig er det seriesæson igen! Og hvis der er én serie, du skal tune ind på, er det Nine Perfect Strangers med Nicole Kidman. Serien er som skabt til dig, der elskede Big Little Lies, og lægger også op til drama under overfladen og mystisk spænding. ELLE guider til fem serier, inklusiv Nine Perfect Strangers, der kan streames på Amazon Prime Video dette efterår.

Det bedste ved at sommeren går på held, er, at det endelig er blevet helt legitimt at forskanse sig under dynen en hel søndag og se serier. Og hvis du var vild med serien Big Little Lies, er der ekstra gode nyheder på vej i din retning i form af en ny, mystisk dramaserie, du ikke må gå glip af.

Den nye serie hedder Nine Perfect Strangers og er skrevet af Liane Moriaty, der også er forfatteren bag Big Little Lies. Den er produceret af David E. Kelley, som også er manden bag Big Little Lies såvel som The Undoing, og Ally McBeal. Nine Perfect Strangers fortsætter i samme dystre stil som Big Little Lies, hvor glansbilledet af udefra set perfekte liv, afsnit for afsnit krakelerer og afslører hemmeligheder, der lurer lige under den polerede overflade.

Serien begynder, da ni fremmede mennesker, der udadtil lever et liv fyldt med velfærd og rigdom, får tilbudt et ti-dages kurophold, der siges at kunne rense dem for de indre dæmoner, deres travle byliv har inficeret dem med. Men intet er som det ser ud, og snart vælter det frem med hemmeligheder, og de vil opdage nye sider af sig selv - og deres medkursister. Nicole Kidman, i rollen som wellness-guruen og grundlæggeren af 'Tranquillum House', Masha, har til opgave at frelse gæsternes trætte sind og krop, og gøre dem til friere mennesker. Men Masha har selv en mørk fortid, og hun vil gøre alt for at øge sin egen indflydelse på gæsterne og få dem til at opleve den samme forvandling, hun selv har været igennem - koste hvad det vil.

Selvom det lyder som en drøm at få tilbudt et ti-dages kurophold, hvor rammerne for opholdet er luksus og forkælelse og formålet er at slippe sit indre jeg fri gennem meditation og mindfulness, har Masha en anden forståelse af, hvordan det skal gøres. Jo dybere man kommer ned i serien, jo tættere kommer man på en hypnotisk tilstand, hvor dystre sider vækkes til live lidt efter lidt, og tingene begynder at eskalere i en spændingsfyldt retning, hvor de indre sår for hver gæst en efter en bliver afsløret.

Det, der egentlig bare var et kurophold, ender med at være en yderst intens og afslørende oplevelse...

Den nye serie, Nine Perfect Strangers, havde eksklusiv premiere d. 20. august 2021 på streaming-tjenesten Amazon Prime Video, der ligesom Netflix og HBO, producerer originalt streaming-indhold.

Og der er meget mere at komme efter på Amazon Prime Video. I galleriet nedenfor kan du, udover Nine Perfect Strangers, finde fire andre serier, du MÅ se dette efterår; blandt andet komedieserien The Marvelous Mrs. Maisel, der er en hylende morsom pendant til Gilmore Girls, og samlingen af unikke små romantiske komedier i serien Modern Love, der har både Anne Hathaway og Kit Harrington på rollelisten. Der er noget for en hver smag, når efteråret kommer og vejret lægger op til perfekte seriedage indendøre. Så kryb ned under tæppet med en varm kop te og sæt dig til rette med dit næste binge-worthy serie-crush!