Her er sandheden om mænds (dårlige) hukommelse
Annonce

Her er sandheden om mænds (dårlige) hukommelse

af Annonce 12/10/2016
Kan du nikke genkendende til, at din kæreste ofte glemmer vigtige ting - som fx hvor I kyssede første gang, eller hvor I var på den første ferie sammen? Og du undrer dig måske over, hvordan det kan passe, at han aldrig kan huske det - selv de små ting? Så læs med her og bliv klogere på netop dét spørgsmål! For der er faktisk en forklaring...

Du har helt sikker stået i den situation, at din kæreste har glemt en eller flere vigtige ting - om det så er noget så basalt som datoen for din fødselsdag, din øjenfarve eller vigtige (!) mærkedage som den dag, I havde jeres første kys, eller hvor I havde jeres første kærestetur.

Og hver gang har du sikkert undret dig over, hvorfor han dog ikke kan huske det?

En ny undersøgelse foretaget af analysebureauet YouGov for Anthon Berg viser dog, at mænd faktisk har de bedste intentioner om at gøre noget sødt for kæresten, men at det, der ofte sker simpelthen er, at det går i glemmebogen.

I følge undersøgelser mener to ud af tre kvinder, at mænd husker dårligere end kvinder. Og disse kvinder har helt ret. Flere forskningsprojekter har nemlig slået det videnskabeligt fast, at mænd husker dårligere end kvinder. Og det skyldes simpelthen, at den del af hjernen, der styrer hukommelsen er mindre hos mænd. Simple as that!

Analysen viser i denne forbindelse, at fire ud af fem danske mænd faktisk jævnligt eller ofte tænker på at påskønne kæresten. Næsten hver anden af dem får det dog ikke gjort alligevel.

Anthon Berg har dog sat sig for at komme mændene og deres dårlige hukommelse til undsætning, og giver nu 200 mænd muligheden for at vinde et helt års "Good Standing Kit", der indeholder lækre chokolader og romantik, som de kan dele med kæresten.

Se, hvad Anthons Bergs "Good Standing Kit" dækker over i denne video, som til perfektion viser alle de uheldige situationer, hvor mænd ofte kommer på dybt vand takket være deres dårlige hukommelse:

Har du ikke en kæreste, kan det i stedet være, at du kender en mand, der har brug for en løsning til sin glemsomhed, eller også kan du komme i 'Good Standing' hos din bedste veninde, søster, kollega eller bedstemor ved at gøre dem opmærksom på Athon Bergs "Good Standing Kit" til deres mænd.

... Her på ELLE-redaktionen kan vi i hvert fald godt komme i tanke om flere mænd, der kunne nyde godt at denne lille hjælpende hånd fra Anthon Berg.

Kender du nogle?