Her er præmieredatoen for STAC-reebot
Foto: Mega
Film og TV

Her er premieredatoen for SATC-reboot

af Dina Saugman 17/11/2021
"And just like that" blev premieredatoen for den længeventede SATC-reboot offentliggjort – og bare rolig, du behøver ikke vente meget længere.

"True friends never go out of style", plejer Carrie Bradshaw at sige. Vores modebevidste newyorker-veninder går bestemt heller ikke af mode lige foreløbigt, for det er netop blevet offentliggjort, at premieredatoen for 'And Just Like That' bliver den 9. december 2021. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Torsdag den 9. december 2021 udkommer intet mindre end to afsnit af den længeventede rebootserie på HBO Max, og herefter vil der udkomme ét ugentligt afsnit i de 8 efterfølgende uger.

Foto: @justlikethatmax
Mr. Big, SATC

Ligesom Mr. Big, kan vi også have svært ved at få armene ned over, at vi ikke skal vente meget længere på igen at se vores veninder, omgivet af vaskeægte newyorker-stemning i byen, der aldrig sover.

Man kan altså virkelig tale om, at julen falder tidligt i år!

Men som du måske ved, er der gået rygter om, at vores "ever mine, ever thine, ever ours"-par ikke længere er sammen i rebootserien, og at Carrie muligvis har fundet en ny fyr at kaste sin kærlighed over. Om rygterne taler sandt, eller om vi får os lidt af en overraskelse, vil vi (heldigvis) snart få svar på!

Og mens vi spændte venter, kan du i galleriet herunder se 8 skjulte tegn, som kun den sande 'Sex And The City'-fan har opdaget. Er du mon en vaskeægte fangirl?