HBO
Film og TV

Her er de bedste reaktioner på ’And Just Like That’

Af Sofie Valentin 10/01/2022
Serien om Carrie, Miranda og Charlotte bliver hver uge diskuteret indgående på de sociale medier – til vores store fornøjelse.

Vi advarer om spoilers i teksten. 

 Den har delt vandene, ’And Just Like That’, siden første afsnit af serien havde premiere i december, og mange ting har da også ændret sig, siden den originale ’Sex and the City’ rullede over skærmen: Samantha er væk, Big er død og Miranda er tilsyneladende ikke længere forelsket i Steve, for bare at nævne et par stykker.

Men én ting, der ikke har ændret sig, er den horde af fans, som uge efter uge sætter sig godt til rette og klikker afspil til endnu et afsnit af ’And Just Like That’.

’Sex and the City’ har altid haft en dedikeret fanbase, der ikke går af vejen for at sige deres mening – meget lig de tre veninder – om det så handler om outfits, sexscener, kælenavne eller et (manglende) opkald til alarmcentralen.

Og derfor er det uge efter uge nærmest blevet bedre underholdning at følge med i livekommenteringen på Twitter og andre sociale platforme, end det rent faktisk er at tænde for ’And Just Like That’.

Vi har samlet nogle af de bedste reaktioner på serien indtil nu: