Foto: Netflix
Film og TV

Fra politisk spin til dating-reality: Det skal du streame i februar

af Christoffer Mygind Juul 31/01/2022
Det kan som bekendt tage tid at finde frem til den perfekte serie eller film blandt alt det nye, der hele tiden lander på diverse streamingtjenester. Vi har samlet noget af det, du kan glæde dig til at streame i februar.

Bruger du efterhånden, som os, længere tid på at finde frem til det, du gerne vil se, frem for rent faktisk at sætte noget på, så er din redning her. Vi har samlet nogle af de mest spændende film- og serienyheder i februar, du skal se.

Inventing Anna
Vi har før skrevet om den sande fortælling om Anna Delvey, der narrede hele New Yorks jetset-elite til at tro, at hun var en velhavende, tysk arving. Nu kommer serien endelig, hvor vi følger journalisten Jessica Pressler, der prøver på at finde ud af, hvem denne Anna er. Bag serien står ‘Bridgerton’-skaberen Shonda Rhimes, og er det ikke grund nok til at se den, så lad det være for det episke drama.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

‘Inventing Anna’ kan streames på Netflix fra 11. februar.

The French Dispatch
I den stjernespækkede ‘The French Dispatch’ fra 2021 byder rollelisten blandt andre på Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand og Anjelica Huston. De spiller karakterer på en amerikansk avis i Frankrig af samme navn i det 20. århundrede, og der skulle være fuld plade på Wes Anderson’sk underholdning.

‘The French Dispatch’ er tilgængelig på Disney+ 16. februar.

Love is Blind
Reality-datingprogrammet, der underholdte os under første lockdown, vender endelig tilbage med en ny sæson. Her dater par uden at se hinanden for derefter at beslutte, hvem de vil giftes med, og det koncept er fremragende underholdning. Om vi får par som Jessica og Mark, hvor alt var galt, fordi Mark var ti år yngre end Jessica, eller et par som de charmerende Lauren og Cameron - der i øvrigt stadig er sammen - vides ikke. Men vi kommer helt sikkert til at se med.

Anden sæson af ‘Love is Blind’ udkommer på Netflix 11. februar.

Borgen - Riget, Magten og Æren
Birgitte Nyborg og co. vender retur efter næsten 10 år, når den anmelderroste ‘Borgen’ er tilbage med en ny sæson. Sidse Babett Knudsens Birgitte Nyborg er nu blevet udenrigsminister, og vi kommer til at følge hende sammen med både nye og gamle karakterer i en intens, politisk kamp om Arktis efter opdagelsen af olie på Grønland.

'Borgen - Riget, Magten og Æren' får premiere på DRTV 13. februar.

Foto: DR

Jeg er Georgina
Hvordan er det at være gift med en af verdens rigeste fodboldspillere og samtidig komme fra trange kår selv? Det kan Georgina Rodriquez svare dig på. For udover at være influencer og forretningskvinde er hun også gift med Christiano Ronaldo. I denne dokumentarserie følger vi hende til alt fra fittings hos Jean Paul Gaultier til personlige familiebesøg - ofte via parrets private jet - og får et usædvanligt indblik i en verden af rigdom og berømmelse.

Alle seks afsnit af ‘Jeg er Georgina’ kan ses nu på Netflix.

Raised by Wolves
Ridley Scotts første serie, der fik premiere i 2020 med danske Amanda Collin i hovedrollen som androiden Mother, er i februar tilbage på HBO Max med anden sæson. Her har Mother og Father med deres seks børn tilsluttet sig en ny koloni, hvor nye farer truer og store udfordringer sætter menneskeheden på prøven.

Anden sæson af ‘Raised by Wolves’ kan streames på HBO Max fra 4. februar.

Janet Jackson
Gennem tre år har sangerinden Janet Jackson givet et kamerahold adgang til at følge hende. Dokumentaren lukker os for første gang ind i privaten og fortæller historien om både Jackson-familien og den kvindelige stjerne tilsat stjernespækkede interviews med blandt andre Janelle Monae, Whoopi Goldberg og Mariah Carey.

‘Janet Jackson’ kan streames på C More fra 10. februar.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her