Foto: Netflix
Film og TV

Fra britisk romantik til dansk kunst: Det skal du streame i juli

af Christoffer Mygind Juul 30/06/2022
Glæd dig blandt andet til at opleve Dakota Johnson, Emma Sehested Høeg og Kim Cattrall i nye roller, når julis streaming-nyheder lander.

Om du er til hjerteskærende kærlighedshistorier, dansk komik af bedste skuffe eller dokumentarisk slow-tv, så er der rigeligt godt at glæde dig til blandt de nyheder, der lander på streamning-tjenesterne i juli måned.

Der er blandt andet nyt fra skaberne af ‘Sex and the City’ og et længe ventet reboot af en 00’er-klassiker i vente blandt sommerens nye serier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet nogle af de bedste nyheder her, som du skal glæde dig allermest til at kunne streame.

Persuasion
Den britiske forfatter Jane Austen får endnu gang en tur i Hollywood-maskinen, når hendes bog ‘Persuasion’ fra 1817 nu bliver til en Netflix-serie. Her spiller Dakota Johnson Anne Elliot, der forelsker sig hovedkulds i den fattige Frederick. Men hendes familie overtaler hende til afbryde sin forlovelse, og tvinger hende derfor til at vælge mellem kærligheden og familien.

‘Persuasion’ får premiere på Netflix 15. juli.

‘Uncoupled’
Savner du ‘Sex and the City’ og ‘Emily in Paris’, kan denne, nye serie måske stille trangen. Det er nemlig manden bag de to serier, Darren Star, der står bag den romantiske serie ‘Uncoupled’. Her følger vi gennem otte afsnit ejendomsmægleren Michael, spillet af Neil Patrick Harris, hvis mand gennem 17 år pludselig forlader ham og derfor tvinger ham til at finde sig selv i et nyt liv som single i 40’erne.

‘Uncoupled’ får premiere på Netflix 29. juli.

‘Orkestret’
I denne nye komedieserie, som ‘Borgen’-skaber Adam Price er idémand bag, følger vi livet og ledelsen i et symfoniorkester. Hovedrollerne er Frederik Cilius og Rasmus Bruun, der blandt andet er kendt for ‘Den korte radioavis’ og senest er blevet rost for deres dokumentarserie ‘Operarejsen’. Udover hitparret kan du glæde dig til at se blandt andre Neel Rønholt og stortalententet Emma Sehested Høeg i nogle af rollerne.

‘Orkestret’ får premiere på DR 1. juli.

‘Kunstnerkolonien på Sydfyn’
Først var det Skagen, så Bornholm og nu sætter smukke Sydfyn så scenen, når seks danske kunstnere igen samles for at skabe et værk i uvante rammer. De tidligere sæsoner har givet os et unikt indblik i processen og tankerne hos kunstnere som Frederik Næblerød, Michael Kvium og Cathrine Raben Davidsen, og i år kan du glæde dig til at komme tættere på blandt andre kunstnerne Eske Kath og Lillibeth Cuenca.

‘Kunstnerkolonien på Sydfyn’ får premiere på DR 24. juli.

Foto: Henrik Sørensen/Eddy Media
Kunstnere i den nye sæson er Lillibeth Cuenca Rasmussen, Eske Kath, Ida Kvetny, Bjørn Magnussen, Gun Gordillo og Adam Christensen.

‘Queer As Folk’
Da den amerikanske version af serien ‘Queer as Folk’ oprindeligt fik premiere i 1999, var den skelsættende i sin skildring af homoseksuelle mænd med eksplicitte sexscener og et indblik i queer-miljøet, som aldrig var set på tv før. Nu vender serien tilbage i en nyfortolkning, hvor vi følger en gruppe venner i New Orleans, og du kan blandt andet se Kim Cattrall og Juliette Lewis på rollelisten.

‘Queer as Folk’ kan ses på Viaplay fra 31. juli.

‘House of Gucci’
En vaskeægte modefilm lander på streaming, når Ridley Scotts ‘House of Gucci’ med Lady Gaga, Adam Driver og Al Pacino rammer Amazon Prime. Filmen både begejstrede med sin teatralske skildring af modefamilien og fik kritik for blandt andet skuespillernes accenter. Den er inspireret af det problematiske forhold mellem Gucci-arvingen Maurizio Gucci og hans kone Patrizia Reggiani, der blev dømt for at bestille mordet på sin eksmand.

‘House of Gucci’ kan ses på Amazon Prime fra 4. juli.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her