Film og TV

Det siger stjernerne om juni

af Lejla Lindholm Christensen 6/06/2012
Hvordan bliver din sommer - læs dit horoskop her.

Vædder 21/3 - 20/4
Du sitrer og dirrer af energi og fornyelse, er udadvendt og kommer let i kontakt med mange forskellige mennesker. Pas dog på, at du ikke bliver for entusiastisk, da der let kan opstå misforståelser. Andre lægger mærke til dig og dine behov, og I forpligter jer, på en god måde, til hinanden. Er du single, er der gode chancer her i juni til, at du møder dit livs kærlighed. Der er vækst i din økonomi og du høster af investeringer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tyr 21/4 - 21/5
Du er inde i en særdeles heldig periode. Der bliver lagt mærke til dig; det er, som om du bliver set igennem et forstørrelsesglas. Du finder glæde og inspiration i aktiviteter, der taler til din sans for skønhed og tryghed. Stå du over for køb eller salg af fast ejendom, så pas på, at du ikke for enhver pris vil have din vilje igennem. Du føler dig meget ansvarlig på jobbet og i de daglige rutiner, og det lønner sig.

Tvilling 22/5 - 21/6
Du er temperamentsfuld og har et overskud af energi. Luften skal renses, der er noget, du vil sige, og det gør du! Tiden er ikke til pjank for dig, og du virker mere alvorlig og ansvarsbevidst i din kreative måde at give udtryk for dig selv på. Men pas på, du ikke bliver for krigerisk i din kommunikation. I sidste del af juni fylder jobbet og de daglige rutiner meget i dit liv. Bare rolig, du har den energi, som skal til.

Krebs 22/6 - 22/7
Dit hjem og din familie er altid vigtig for dig, og du tager dit familieansvar alvorligt. Du bruger energi på at rydde op i økonomien og skære unødige omkostninger væk. Sidst i juni vil du have lyst til at være kreativ og udadvendt, og der er forandringer i luften vedrørende din karriere. Gamle arbejdsrutiner og opgaver bliver fornyet og erstattet af nye og bedre. Du nyder at være i naturen og ved vandet.

Løve 23/7 - 23/8
Der er fart på dig, og du har masser af energi og overskud. Du nyder godt af at være sammen med andre på en aktiv og udadvendt måde, hvor du kan komme af med din energi. Dine omgivelser har lidt svært ved at følge med i dit tempo, så husk også at give dit parforhold opmærksomhed. Din karriere fylder meget for dig her i juni, og du ser dine karrieremuligheder som nye eventyr, der venter.

Jomfru 24/8 - 23/9
Du har masser af mod og handlekraft, men pas på ikke at være for overilet. Der er noget vedrørende din økonomi, du ikke ser helt klart, så vær påpasselig med, hvad du bruger dine penge på. Du stortrives på jobbet og er populær på grund af din charmerende personlighed, og kommunikation står da også højt på din prioriteringsliste. Der er rejser eller anden form for udvidelse af dine horisonter i sigte i denne skønne måned.

Vægt 24/9 - 23/10
Du tager dit ansvar alvorligt. Der er noget, du skal sige fra overfor, og som du føler hæmmer dig. Du har behov for frihed og for at gøre tingene på din egen måde. Du drømmer om ferie. En storbyferie vil passe dig glimrende, der kan du bruge dine charmerende talegaver og møde spændende nye mennesker. Der er romantik i luften i forbindelse med udland i denne måned. Du møder kærlighed - og dit livs skæbne.

Skorpion 24/10 - 22/11
Der er nogle opgaver på din arbejdsplads, som du ikke skal have mere. Det vil give dig mere frihed i hverdagen og muligheder for at have indflydelse på det, som har virkelig værdi for dig. Du er i dit kreative hjørne her i juni, og du vil nyde godt af at beskæftige dig med kunst og kultur i alle retninger. Der er fokus på samarbejde og partnerskab, og du inspireres af at udvikle samarbejde med andre mennesker.

Skytte 23/11 - 21/12
Du udstråler magt og kontrol, og du tager dit ansvar meget alvorligt. Du udtrykker dig på en kunstnerisk og kreativ måde, men pas på, det ikke bliver vævende og for drømmende. Du trives i samspil med din partner og andre samarbejdspartnere og lægger mere end ellers mærke til, hvad de og dine omgivelser gør og ikke gør. Pas på, at du ikke lader temperamentet løbe af med dig. Du kræver frihed.

Stenbuk 22/12 - 20/1
Der er noget i forbindelse med din økonomi, du ikke har set, så pas på, hvad du bruger dine penge på. Der er stor aktivitet og fornyelse i
forbindelse med dit hjem. Du flytter muligvis om på møblerne eller maler væggene i nye, spændende farver. Du trives på jobbet, og på grund af din charme er du ekstra populær. Du er meget ansvarlig, når det gælder karriere, og du ved intuitivt, hvad du skal gøre for at nå dine mål.

Vandmand 21/1 - 18/2
Du har lyst til at være mere kreativ og legende i din måde at tænke og kommunikere på. Men pas på, at det ikke går over gevind, for du vil let kunne blive opfattet som provokerende, og det kan nemt give knas i samværet med andre mennesker. Det vil være en god periode for dig at give dig hen til kunst og kultur eller filosofi for at få afløb for dine kreative tanker. Du trives hjemme, og havearbejde vil give dig ro.

Fisk 19/2 - 20/3
Du trives hjemme og føler dig meget ansvarlig for din families trivsel. Du bruger dog meget af din energi på de daglige rutiner, så pas lidt på dig selv. Du vil have godt af masser af motion for at lade batterierne op. Hold lidt igen med, hvad du bruger penge på, for der kan komme uventede udgifter. Du har behov for at gå i dybden med nogle ting. Og så får du hjælp fra en autoritet på en måde, du ikke forventer.

Drop kuren og bliv sommerslank med styling!

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her