Film og TV

Det siger stjernerne om din måned

af Lejla Lindholm Christensen 2/05/2012
ELLE har spurgt stjernerne, og her er, hvad de sagde ...

Vædder 21/3 - 20/4
Du sitrer af skøn energi og fornyelse her i maj, men du har en tendens til at sprede dig over mange ting, så pas lidt på. Du er udadvendt og falder let i snak med mange forskellige slags mennesker, men sørg for at få masser af motion for at komme af med noget af overskudsenergien, for ellers kan du godt blive lidt af en mundfuld for dine omgivelser. Du har heldet med dig, og tiden kan være gunstig for økonomi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tyr 21/4 - 21/5
Maj er særdeles god for udlandsrejser. Det er, som om verden udvider sig for dig, selv om det i virkeligheden er dig, der er mere åben og modtagelig
for livets gaver. Der er fokus på kærlighed, fornøjelser og romantik, og er du single, er det nu, du kan møde den eneste ene. Hvor der er selskabelighed og fornøjelser, føler du dig virkelig på hjemmebane, og det er sandsynligvis dig, der sætter gang i festen.

Tvilling 22/5 - 21/6
Du stråler virkelig her i majs forårssol, hvor kærlighedens planet, Venus, står i dit tegn. Det betyder, at du udstråler varme, er yderst charmerende og
udadvendt. Det kan dog godt blive lidt overvældende for dig med al den opmærksomhed, så du vil sandsynligvis have behov for at være mere hjemme. Vandsport, som vandski, svømning eller kapsejlads, vil være et godt sted for dig at hente styrke og finde indre ro.

Krebs 22/6 - 22/7
Du tager initiativer og er opsøgende i form af skrift og tale. Din lunte er nok lidt kort i denne periode, så du vil have godt af masser af motion, så du får afløb for energien. Tiden er lidt mere alvorlig nu, og der er ikke den samme tid til fester og fornøjelser. Der er nemlig fornyelser i luften vedrørende din karriere, og du har sikkert mange bolde i luften. Du vil til gengæld føle dig godt tilpas blandt venner og bekendte.

Løve 23/7 - 23/8
Din karriere er i fokus her i maj, og du har gode muligheder for forfremmelse eller karriereskift. Det kan være, at du tager et kursus inden for sprog, skrivning eller anden form for kommunikation. Du har også behov for at få ryddet op i økonomien på en praktisk måde; der kan være penge at spare, som du ikke har tænkt over tidligere. Og så nyder du mere end ellers at komme ud blandt venner.

Jomfru 24/8 - 23/9
Du har et stort energioverskud her i maj, som du vil have glæde af at bruge på løbeture eller anden sportsaktivitet i naturen. Du trives på jobbet,
og anden halvdel af maj byder på spændende aktiviteter, som du føler, du skal gøre noget ved. Du jonglerer med og nyder alle former for kommunikation, men pas på, at du ikke spreder dig over for meget. I slutningen af måneden får du en skøn overraskelse.

Vægt 24/9 - 23/10
Du føler dig begrænset i maj, men det giver dig tid til at filosofere over, hvad der virkelig har værdi og betyder noget for dig. Der sker meget
i forbindelse med samarbejdet med andre mennesker, hvor du kan føle en vis heftighed med hurtige udskiftninger og meget kommunikation. Du vil få vitalitet af gå i dybden med smukke blomster, havearbejde eller andre æstetiske, harmoniske aktiviteter.

Skorpion 24/10 - 22/11
Du vil føle behov for fysisk aktivitet og udfoldelse i socialt fællesskab her i maj, men du kan have lidt svært ved at se, hvad det skal være for aktiviteter,
hvis det skal være sjovt og legende. Du interesserer dig til gengæld meget for din partners velvære, og du deler ivrigt ud af gode råd, tips og ideer til, hvordan I kan forny jeres dagligdag. Du har styr på din økonomi, også selv om der kan komme en uforudset udgift.

Skytte 23/11 - 21/12
Du møder verden på en direkte og ledende måde. Det er ganske enkelt dig, der sætter dagsordenen, og du får det på din måde. Er du single, er der fine muligheder for at møde kærligheden her i maj, og hvis du er i et forhold, kan du opleve, at jeres parforhold får et romantisk løft. Du elsker nye og anderledes måder at have det sjovt på, og du vil nyde, hvis det har noget med kommunikation at gøre.

Stenbuk 22/12 - 20/1
Der er stor aktivitet vedrørende hjemlige forhold i maj. Det er tid til fornyelse og opfriskning af din bolig; du vil føle trang til at male væggene i nye farver, flytte om på møblerne eller måske købe nye. Du har sikkert mange gæster, og der kan være en stemning som på en banegård i dit hjem. Du trives ved at være det naturlige midtpunkt, og maj er god for romantiske og sjove oplevelser.

Vandmand 21/1 - 18/2
Du trives hjemme og har lyst til udvidelse af hjemmet. Men pas venligst på med køb og salg, for der kan være noget vigtigt, du overser, som kan
komme til at koste dyrt. Kærlighedens planet, Venus, står til gengæld rigtig godt i forhold til fornøjelse og leg, så brug tiden på det, du synes er rigtig sjovt og romantisk, det er tiden nemlig meget gunstig for. På jobbet bliver der stillet krav til dig, og du føler, at det berøver dig din frihed (men hey, det er her, pengene til nye møbler kommer fra …).

Fisk 19/2 - 20/3
Du er omgivet af en aura af mystik i maj, og din i forvejen kreative og kunstneriske personlighed vil stråle (endnu) mere af kunstnerisk ånd. Du er
mere udadvendt og nyder at tale med mange forskellige mennesker, som finder dig både spændende og charmerende. Dit hjem, din familie og familieforhold betyder meget for dig. Der kan komme pludselige forandringer på det økonomiske område.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her