Foto: Bridget Jones Baby
Annonce

Bridget Jones vender tilbage i 'Bridget Jones' Baby'

af Annonce 29/08/2016
Har du også savnet Renée Zellweger i rollen som skønne Bridget Jones, som indtog de flestes hjerte første gang i 2001? Så glæd dig til den 15. september, hvor Renée Zellweger og Colin Firth vender tilbage i "Bridget Jones' Baby" og får følgeskab af blandt andre Patrick Dempsey...

Så er der gode nyheder til alle os, der har savnet hele verdens favorit-single, Bridget Jones.

Den 15. september 2016 er Renée Zellweger og Colin Firth nemlig tilbage på det hvide lærred i ”Bridget Jones’ Baby”, som bliver det tredje kapitel i den populære filmserie om Bridget Jones.

I ”Bridget Jones’ Baby” møder vi Bridget Jones, der efter bruddet med Mark Darcy, lever det vilde singleliv. Hendes drøm om at ”leve lykkeligt til sine dages ende” er dermed ikke gået helt efter planen. Derfor har Bridget Jones besluttet sig for at fokusere på topjobbet som nyhedsproducer og bruge tiden sammen med både gamle og nye venner. For en gangs skyld ser det altså ud til, at Bridget Jones har fuldstændigt styr på alting.

... Men som sædvanlig opstår der pludselig nogle udfordringer for vores kære Bridget Jones.

Bridgets kærlighedsliv tager nemlig en uventet drejning, da hun møder den uimodståelige amerikaner Jack Patrick Dempsey, som er alt, hvad Darcy ikke er. Skæbnen vil dog, at Bridget bliver gravid, men hun ved kun med 50 procents sikkerhed, hvem faderen er - er det Mark Darcy eller hendes nye flamme, Jack?

Få et lille sneak peek på den nye "Bridget Jones' Baby" her:

... Vi er næppe de eneste, der glæder os til et gensyn med Bridget Jones den 15. september?

Du kan se spilleplan for Bridget Jones' Baby og købe billetter til filmen HER

Vi har samlet nogle billeder fra 'Bridget Jones' Baby' til dig i galleriet, som du kan nyde indtil filmen rammer de danske biografer.