Foto: Mega
Comeback

17 år efter 2'eren kommer Legally Blonde 3 - her er alt, vi ved

af Amalie Takahashi Christiansen 25/05/2020
17 år efter Reese Witherspoon og Legally Blonde 2 rullede over den store skærm, er det blevet officielt, at vi får en Legally Blonde 3! Og her er alt, vi ved om den...

Filmklassikeren Legally Blonde fra 2001 og efterfølgeren Legally Blode 2: Red, White & Blonde fra 2003 dominerede de tidlige 00’ere – og nu er Legally Blonde tilbage for at regere et nyt årti!

For 17 år efter, at Legally Blonde 2 rullede over den store skærm, er det nemlig blevet officielt, at Legally Blonde 3 bliver til virkelighed!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi faldt øjeblikkeligt for Reese Witherspoon i rollen som Legally Blondes hovedperson Elle Woods, og derfor er det både nostalgisk og fænomenalt, at Reese vender tilbage på skærmen som den lyserød-elskende advokat.

Læs med herunder, når vi deler alt, hvad vi ved om Legally Blonde 3:

Læs også: Denne hidtil usete The Devil Wears Prada-scene ville have ændret hele filmen.

Reese Witherspoon som Elle Woods

Den blonde skønhed Reese Witherspoon løftede allerede sløret for Legally Blonde 3 i juni 2018, da hun postede en kort video af sig selv iført Elles pallietbesatte pink bikini, mens hun skrev ”Det er sandt…” efterfulgt af det afslørende hashtag #LegallyBlonde3.

View this post on Instagram

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Mindy Kaling og Dan Goor skriver manuskriptet

De tidligere kollegaer, skuespillerinde og forfatter Mindy Kaling og tv-producer og forfatter Dan Goor, har fået til opgave at skrive manuskriptet til Legally Blonde 3. Men de er ikke de eneste, der har arbejdet side om side før - Mindy Kaling og Reese Witherspoon medvirkede nemlig begge i Disneys A Wrinkle in Time fra 2018.

Ifølge Deadline er manuskriptet ”en helt ny, frisk tilgang” til en tidligere version af manuskriptet.

De originale producere vender tilbage

Produktionen af Legally Blonde 3 ligger trygt i de originale producere Marc Platt og Adam Siegels hænder, og Reese Witherspoon vil assistere med sit produktionsselskab Hello Sunshine. Dog ved vi endnu ikke, hvem der er blevet tildelt ‘førersædet’ og skal instruere filmen.

Der er ingen officiel premieredato på nuværende tidspunkt

Det er uvist, hvornår filmen vil ramme den store skærm – men inden covid-19 forsinkede næsten enhver produktion verden over, forventedes produktionen af Legally Blonde 3 at begynde i maj 2020.

Jennifer Coolidge vil elske at vende tilbage i rollen som Paulette

Skuespillerinde Jennifer Coolidge, der spillede Elles manicurist og bedste veninde Paulette i de første film, har udtalt, at hun vil takke ja til rollen, hvis hun bliver spurgt: ”Jeg ved, at der er et manuskript i gang, det er jeg blevet fortalt – men ved du hvad, hvis jeg bliver spurgt om det, vil jeg absolut være med. Jeg vil elske at spille Paulette igen.”

Foto: Mega

Luke Wilson vil også elske at vende tilbage i sin rolle

Hvad skal der ske med Elle og Emmetts romance, der blev forseglet med et bryllup i den sidste film? Luke Wilson, der spillede Elles advokatægtemand Emmett, har et bud: ”Jeg vil bestemt mene, at de har et par børn, og jeg ville synes, det var så sjovt, hvis Reese havde en mini-me,” udtalte han til Entertainment Tonight. Han afslørede også, at han var med på ideen, hvis det blev aktuelt. ”Jeg har ikke talt med Reese om det, men jeg hører rygter her og der. Aldrig noget officielt om, at de vil lave en Legally Blonde til, men jeg ville elske det. Jeg mener, bare den karakter Reese spillede var så sjov dengang og er mere eller mindre blevet en ikonisk karakterer.”

Foto: Mega

Flere originale karakterer vil angiveligt vende tilbage på settet

I oktober 2019 blev Reese Witherspoon spurgt ind til en status-update på den tredje film, hvortil hun svarede: ”Det er bare et udviklingsprojekt lige nu, så vi ser ad.” Men skuespillerinden plantede også frø om, at flere originale karakterer ville vende tilbage på settet, hvis det stod til hende. ”Jeg elsker Jennifer Coolidge, Luke Wilson og Selma Blair, og der er så mange fede karakterer, som folk elsker. Hvis vi ender ud med at lave den, ender de forhåbentlig alle med at være der.”

Måske Luke Wilson får sit ønske opfyldt om at få en mini-version af sig selv?

Den tredje film vil være ”fyldt med…”

I anledning af et interview med The Hollywood Reporter blev Reese Witherspoon bedt om at færdiggøre sætningen ”Legally Blonde 3 vil være…” - hvortil hun svarede: ”Så sjov. Så fyldt med mode. Så fyldt med seje feminist-statements. Den vil være global. Den vil have dyr. Der vil have tilbagevenden af cast-medlemmer. Vi bliver bare nødt til at filme den først. Men det er mine håb og drømme for Legally Blonde 3.”

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her