breakup-looks-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Breakup-looks

14 breakup-looks, der var lige så gode som selve scenen

af Nikita Hoffmann Andersen 22/02/2019
Breakups på skærmen kan (næsten) være så hjerteskærende, at du føler, at det er dig, der bliver slået op med. Men udover selve scenen, replikkerne og de salte tårer sluger vi også breakup-looket råt. Her er 14 breakup-looks, der var lige så gode som selve scenen.

Du kender det garanteret godt. Når karaktererne i dine favoritfilm og tv-serier går fra hinanden, kan det næsten føles som om, at dit eget hjerte bliver knust.

Du græder – ja hulker faktisk – ned i din hovedpude, for det kan bare ikke være rigtigt, at de ikke kan få det til at fungere.

En ting, du dog altid forstår, er tøjet. Breakup-looket er næsten lige så vigtigt som de hjerteknusende citater, og enkelte går da også over i historien som legendariske looks, der netop blev båret midt i karakterens livskrise.

Psst! Behøver vi at nævne Carries Vivienne Westwood brudekjole? She put a bird on her head!

Foto: Sex and The City

Og Carrie Bradshaw er da nok også den karakter, der har flest mindeværdige breakup-looks - New Yorkeren har selvfølgelig også datet mange mænd. 

Læs også: 30 ikoniske filmlooks, vi aldrig glemmer.

Men klubbeskribenten er heldigvis ikke den eneste, der forstår at klæde sig på til en god tåreperser.

I galleriet herunder har vi samlet hele 14 breakup-looks, der står lige så skarpt i vores hukommelse, som selve dramaet: