Foto: PR
Annonce

Event: ELLE inviterer til Moët & Chandon Grand Cruise 8. og 9. juni - tilmeld dig her

af annonce 17/05/2018
Fra Marie Antoinette på Versailles til åbningen af Studio 54 eller bare sommerens bryllupper: festivitas kræver champagne – for boblerne er i sig selv en fest! I anledning af Moët Grand Day præsenterer ELLE Moët Grand Cruise i Københavns kanaler, og du er inviteret!

Champagne er en af de få ting, der kan nydes til alt, uanset klokkeslæt: En brunch bliver kun bedre tilsat en afkølet brut champagne; en ægte afternoon tea er ikke fuldendt uden gyldne bobler, og til sommerfesten er champagne på is en oplagt forfriskning i solen…

I samarbejde med verdens største champagnehus, Moët & Chandon, og i anledning af husets internationale festdag Moët Grand Day, inviterer ELLE sammen med Moët & Chandon den 8. og 9. juni til tre uforglemmelige cruises i Københavns havn, hvor omdrejningspunktet er champagne, nydelse og overraskende smagsoplevelser.

Læs mere om Moët Grand Afternoon Tea 8. juni her

Moët & Chandon er i dag et af de ældste champagnehuse og blandt de mest anerkendte navne i luksusverdenen. For mange er navnet Moët & Chandon synonymt med fejringer og glamour takket være husets "savoir-fête", som har gjort Moët & Chandon til det foretrukne valg ved fejringer. I 275 år har folk verden over fejret små og store øjeblikke med Moët & Chandon, og den 9. juni i år samler huset champagneelskere til at fejre den magiske champagneånd og skåle i champagne ved Moët Grand Day.

Læs mere om Moët Grand Dinner Cruise 8. juni her

Moët & Chandons kældermester Benoit Gouez, der er lidt af en champagne-superstar, er manden bag det fremragende citat ”Champagne is too good only to have at special occassions.”… Og dette mantra istemmer vi os henholdsvis den 8. og 9. juni på Moët & Chandon Grand Cruises, hvor vi gør dagene specielle netop ved at fejre dem med champagne og gode oplevelser.

Læs mere om Moët Grand Bubbly Brunch 9. juni her

I galleriet nedenfor kan du læse mere om de tre events, der alle vil have en værtinde fra ELLE og et tema. Spørgsmålet er blot, om du er mest til afternoon tea tilsat high fashion, et ekstravagant dinner-cruise med Michelin-menu og ægte ’savoir fête’ eller en boblende – og ikke mindst insta-værdig – champagne-brunch. Læs mere om de tre Möet Grand Cruises og se hvordan du tilmelder dig her…

På alle cruises serverer Moët & Chandon champagne afstemt efter tema og menu, og inspirerer dig til de bedste måder at servere champagne på, ligesom ELLE klæder dig på med viden om trends og stil undervejs. Der vil være smagsoverraskelser til alle.

Psst ... Der er kun 40 pladser til hvert cruise efter først til mølle-princippet!

DISCLAIMER

Idet der vil forekomme udskænkning af alkohol, skal du være minimum 18 år for at deltage. Grundet begrænsede køkkenfaciliteter ombord kan der ikke tages hensyn til fødevareallergier og intolerancer. Billetter er ikke-refunderbare.

PLEASE DRINK RESPONSIBLY