ELLE Update: Dét sker i oktober. Psst.. Opdateres løbende!

ELLE Update: Dét sker i oktober. Psst.. Opdateres løbende!
Foto: Notabene PR

Kalenderen viser oktober måned, og med ét har vejret skiftet humør. For de fleste er oktober lig med store sweatre, blæsende cykelture og regn, regn, regn. Det løber derfor koldt ned af ryggen på mange ved tanken om en lang sæson, der på overfladen kun byder på koldere vejr og kortere dage - men heldigvis byder oktober måned også på andet end omskifteligt vejr, herunder mange events indenfor kunst, kultur og ikke mindst mode.

Oktobers lunefulde vejr betyder altså masser af grunde til at søge indendørs – og det er perfekt, da ELLE Update kalenderen mildest talt bugner af invitationer til indendørs arrangementer og events, der kun venter på at få besøg af dig. 

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din oktober måned 

Var det for eksempel noget med et ni-dages event, som hylder det bedste fra Dansk design i Aarhus, Europas Kulturhovedstad anno 2017? Eller hvad med at få opfrisket garderoben til et af de mange lækre lagersalg i København?

Vi guider dig til alle de bedste events lige her, og selvom oktober måske mest er kendt for den 'uhyggelige' Halloween tradition, har vi i listen nedenfor samlet arrangementer indenfor kunst, kultur og mode, der alle er alt andet end uhyggelige. 

Psst... listen opdateres løbende, så husk at hold øje for at holde dig opdateret på oktobers bedste events.

ELLE Update: Dét sker i oktober. Psst.. Opdateres løbende!

 

Relaterede artikler