ELLE Update: Dét sker i november. Psst.. Opdateres løbende!

Foto: @moses / PR

November måned byder på events til dig, som har øje for et godt lagersalg og det næste store musiknavn. 

ELLE Update listen for november er nemlig domineret af koncerter med de næste upcoming musikere, der allerede er booket til næste sommers mange festivaler. Derudover byder listen denne måned på gode lagersalg, hvor der virkelig er penge at spare på mærker såsom Stig P, Munthe og Weekday - perfekt til en opgradering af efterårs-garderoben! 

Mark Tans nye pels kollektion fra Birger Christensen bliver præsenteret på det, der må siges at være månedens mest eksklusive event - som du ikke må misse! Efter præsentationen kan du endda få din helt egen pels broderet med dine initialer, hvis du vælger at hive en pels med hjem på dagen. 

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din november 

Denne måned byder også på årets hyggeligste arrangement for ELLEs læsere og fashionistaer landet over. Søndag den 5. november er 'ELLE & Dig' eventet klar til at slå dørene op til en dag i modens- og skønhedens tegn ved Langelinie Pavillionen - søndag den 19. november danner Hotel Comwell rammerne for 'ELLE & Dig' i Aarhus.

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til årets hyggeligste dag i selskab med ELLE redaktionen og store danske mode- og livsstilseksperter såsom Uffe Buchard, så kan du klikke lige her eller på banneret nederst i artiklen - du kan tro, vi glæder os til at møde dig! 

Swipe dig igennem galleriet, for at være helt sikker på at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt i november måned...

Psst... listen opdateres løbende, så husk at hold øje for at holde dig opdateret på novembers bedste events.

ELLE Update: Dét sker i november. Psst.. Opdateres løbende!

Relaterede artikler