ELLE Update: Dét sker i juni. Psst... Opdateres løbende!

ELLE Update: Dét sker i juni. Psst... Opdateres løbende!

Det er så småt begyndt at blive varmere, og sæsonen for alle udendørs arrangementerne er skudt i gang. Og selv om ELLE Style Awards 2017 er overstået, betyder det ikke enden på sommerens fester - snarere tvært i mod! Juni er nemlig spækket med sommerlige forlystelser og fashionable kalender-krydser, som du allerede nu kan skrive dig bag øret. 

Må vi blandt andet foreslå, at du allerede nu sætter et stort rødt kryds (eller kors, om man vil) i kalenderen d. 21. juni , hvor ELLE i samarbejde med Røde Kors og H&M afholder charity-eventen "Recycle Fashion with Love", hvor du har mulighed for at få fingrene i ELLE-redaktionen og de cecelbre ELLE Style Awards gæsters smukke kjoler, designersko og unika-pieces, når det hele sættes til salg i H&M's Flagship Store i København. Tøjet blev doneret på den røde løber til ELLE Style Awards, og bliver solgt til fordel for Røde Kors. (Læs mere om eventen her

I øvrigt er juni måneden, der markerer sommerens start med alt hvad det indebærer af Sankt Hans bål og årets første festivaller - og der errig mulighed for at fejre sommeren med manér, ligegyldig om du befinder dig nær Århus, Odense eller København, hvor madfestivalen Kosmos, der byder på lækker gademad i Kongens Have.

Se med i galleriet nedenfor hvor vi guider dig til juni måneds udvalgte arrangementer, så du kan få den bedste start på sommeren. Psst… Opdateres løbende!

ELLE Update: Dét sker i juni. Psst... Opdateres løbende!

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler