ELLE Update: Dét sker i juli. Psst... Opdateres løbende!

ELLE Update: Dét sker i juli. Psst... Opdateres løbende!
Foto: Flid marked
Juli står for døren, hvilket betyder at en tiltrængt sommerferie også venter lige om hjørnet. Er du en af de heldige der skal tilbringe sommeren i smukke, dejlige Danmark, er der heldigvis rig mulighed for at få stykket et piv-lækkert sommerferie-program sammen, som giver en tilpas kulturinsprøjtning, ig samtidig sørger for at du sætter tempoet på 'slow' og kommer helt ned i gear. Ud over at du naturligvis skal hygge sig med magasiner i stakkevis (... og må vi i den anledning abefale, at du fluks finder din nærmeste bladpusher og får fingrene i det nye ELLE der netop stiller skarpt på dansk sommer og 'hygge' som megatrend?)  - og dertil skal du huske at forkæle dig selv ved at lave nogle af de ting, som du ikke altid har tid til i dagligdagen. ELLE har samlet en række oplevelser, som du kan kaste dig over i løbet af sommeren.
 
En ferie i Danmark behøver nemlig ingenlunde at være trist og grå (heller ikke selvom det måske skulle regne), for til de knap så solrige dage kan du tage et smut på kunstmuseum, hvor vi anbefaler enten Aros eller Louisana (som også har en skøn café, hvor du kan sidde med en kop kaffe og fordøje alle indtrykkene). 
 
Se også: Horoskop: Sådan bliver din juli 
 
Sommeren byder også på nogle skønne sommermarkeder blandt andre 'Flid', hvor du kan møde danske og internationale kunstnere, der sælger kunst, design og kunsthåndværk. Og når den lille eller store sult melder sig, MÅ du et smut fordi den nyåbnede veganske restaurant 'Gló' i Magasin i København, hvor du meget belejligt har tag over hovedet, hvis sommerregnen fortsætter med at sile. Restaurant Gló er en islandsk fast-food restaurant på den sunde facon, der serverer grøn og sund  mad to stay eller to-go, hvis solen kommer frem. ELLE har allerede været forbi og vi glæder os allerede til at menuen igen står på en sund burger med rødbedefritter til eller lækre friskpressede juicer. 
 
Når du bevæger dig rundt i det danske land, må du i øvrigt huske at holde øje med ELLEs fine røde Fiat500. ELLE tager nemlig på roadtrip hele juli måned, hvor der skal findes uopdagede spisesteder, badestrande og meget mere. Du kan følge med på ELLEs Instagram @elledanmark og blive inspireret til steder du måske også skal aflægge et visit. 
 
Klik dig gennem galleriet og se hvilke opleveser du kan forlyste dig med i løbet af juli.
Psst... Listen opdateres løbende. 
 

ELLE Update: Dét sker i juli. Psst... Opdateres løbende!

Relaterede artikler