Foto: ELLE / Rose Maria Boelsmand
Annonce

ELLE fejrerede Moët Grand Day

af annonce 14/06/2018
Lørdag den 9. juni var det international Moët Grand Day – en dag dedikeret til nydelse, overraskelser og masser af champagne. Det fejrede ELLE naturligvis – se billederne her!

Normalt er champagne noget man forbinder med nytår eller ultra festlige anledninger som bryllup, jubilæum eller runde fødselsdage… Men dette mådehold omkring, hvilken anledning der er ’speciel’ nok til at nyde et glas gyldne bobler, vil verdens mest populære champagnehus, Moët & Chandon gerne gøre op med.

Derfor har de introduceret Moët Grand Day, der er en hel dag, der internationalt er dedikeret til at nyde champagne – bare fordi!

Moët Grand Day fald i år lørdag den 9. juni, hvor solen bragede ned over København og byen sitrede af liv og velvære. Med andre ord, et vejr der i sig selv kaldte på fejring!

… og fejret blev både vejret og den fine anledning til at nyde et iskoldt glas champagne i godt selskab. Sammen med Moët & Chandon havde ELLE nemlig inviteret læsere til henholdsvis Afternoon Tea, White Dinner og Champagnebrunch. Under de tre events, der alle ud over de lækre anretninger, var komplet komplementeret af champagner fra Moët & Chandon, holdt ELLE oplæg der passede til hvert event-koncept. Til afternoon tea-arrangementet fortalte ELLEs Fashion Director om efterårets største modetrends og til den eksklusive middag, holdt ELLEs Digital Editor oplæg om hvordan man kan gøre hverdagen lidt mere festlig både med stil og champagne. Til brunchen, der bestød af instagram favoritter som chiagrød og avokadomadder holdt ELLE oplæg om de nye mad-trends, der snart finder vej til vores instagram og brunchborde.

Ud over masser af champagne, kunne ELLEs gæster nyde Afternoon Tea med kager fra Konditori Antoinette, middag fra Michelin-restauranten Kokkeriet og brunch fra Sidecar. Bordene var dækket af A Table Story.

Se de fine billeder fra de tre ELLE x Moët Cruises i anledning af Moët Grand day i galleriet nedenfor.

…. Ses vi i år 2019?