Annonce

Drøm dig til Sydfrankrig i den nye DS7 Crossback E-Tense

af annonce 25/06/2020
Drømmer du (også ...) om den franske riviera denne sommer? Stemningen er tættere på, end du tror bag rattet i den nye DS 7 Crossback E-Tense.
Drømmer du (også ...) om den franske riviera denne sommer? Stemningen er tættere på, end du tror! Fuldend de franske fornemmelser og sæt dig bag rattet i den nye DS 7 Crossback E-Tense. Bilen forener elegant og æstetisk fransk design med sublime køreegenskaber og et innovativt hybrid-system, så du med god samvittighed på både stil- og miljøfronten kan opsøge de fine fransk inspirerede marinaer i det danske sommerland.
Franske DS har indtaget Danmark med sin unikke forening af historiske rødder og et modigt avantgardedesign samt en række banebrydende og miljøbevidste teknologier. I 2020 lancerede DS-brandet den første hybridmodel, den populære DS 7 Crossback E-Tense. Hybridmodellen forener innovative hybridteknologier med klassiske high performance-køreegenskaber som 300 HK-motor og firhjulstræk samt de velkendte DS-detaljer og fornemmelse for finesse, der gør DS-brandet til bilernes svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.

Bon voyage!

Læs mere om DS Crossback 7 E-Tense her.