A Table Story x Pride: Den smukkeste bordopdækning med alle regnbuens farver!

Hvorfor ville I gerne lave et Pride bord i år? Vi elsker selvfølgelig fester i A Table Story og vi synes Pride er en af de bedste! Vi vil gerne støtte op om det gode budskab og være med til at hylde mangfoldighed, kærlighed, rummelighed og tolerance. Jo flere, der gør det, jo bedre.

Hvordan opstod ideen? Til dagligt arbejder vi heldigvis med alle typer mennesker, men det er trods alt ret sjældent, at vi bliver bedt om at dække et bord i de vildeste pangfarver. Det er jo tit langt mere neutrale toner. Så vi fik lyst til at prøve at gøre noget helt anderledes end, vi plejer og give den fuld skrue på farverne – lige i Prides ånd.

Hvor mange blomster er der brugt? Der er blomster i farverne lyserød, rød, orange, gul, grøn, lilla og blå. I alt er der nok brugt omkring 150 blomster i dekorationen.

Og hvor lang tid tog det at lave dekorationerne? Vores dygtige florister tog selvfølgelig udgangspunkt i regnbuen og havde tegnet en skitse i forvejen, så da de først gik i gang tog det ikke meget længere end en halv times tid.

Er der et dybere budskab fra A Table Story? På vores instagram beder vi vores følgere om at nævne en person, der inspirerer dem, når det kommer til mangfoldighed, kærlighed og tolerance. Alt det Pride står for. Vi synes, det er værd at anerkende mennesker, der arbejder for en mere rummelig verden.

Skal vi lave et smukt bord og fejre kærligheden lidt oftere? Ja, det synes vi ikke, at vi kan gøre nok! Og heldigvis er vi jo i en branche, hvor vi får lov til at dække smukke borde til kærlighedsfester ret ofte, især fordi vi lejer service ud til så mange bryllupper. 

Se alle de smukke billeder nedenfor: 

Relaterede artikler