Kultur

Den nye kavalergang

af Uffe Buchard 24/06/2009
Designernes blik har flyttet sig fra barmen til bagen – og kinderne! Så glem Anni, og gå efter et look a la tennissokker og Mickey Rourke, siger Uffe Buchard

DET ER IKKE MANGE år siden, moden var ukristeligt brystfokuseret. Faretruende nedringede rober og toppe var allestedsnærværende fra catwalken i Paris til de røde løbere i Hollywood. For mange kvinder har størrelsen på deres bryster åbenbart været proportional med raten af deres succes. Tjekker man scorebarometeret en almindelig lørdag aften på landets Crazy Daisy-diskoteker vil man sandsynligvis opdage, at intet har ændret sig. Men lad nu lige den virkelige verden ligge lidt. For på modens arena er der p.t. hermetisk lukket for udkig til attributterne, og en ny højhalset korrekthed har vundet indpas. Altså foran. I stedet fokuseres på nye erotiske zoner, nemlig ryggen og - med den kommende lårkorte trend in mente - på lårene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SPØRGER MAN DESIGNERNE, sidder den nye kavalergang mellem ballerne, der gerne må være udsyn til enten ovenfra eller nedefra. Det har - ifølge rapporter fra New York og London - ført til en stigning i 'butt-facials' - altså en slags ansigtsbehandling af ballerne med dertilhørende skrubning, damp, trykken urenheder ud, forskønnende masker og nærende cremer. Stakkels kosmetologer! Og ehmm ... hvordan er det lige, jeg skal forklare, at det også er blevet noget så populært at få bleget en vis anal legemsdel til absolut pletfrit babylyserødt niveau ...? Hermed er det så sagt! Men - advarsel - forsøg ikke dette derhjemme.

KVINDERNES NYE ENGAGEMENT i deres bagdel skyldes ifølge undersøgelser ikke så meget designernes forsøg på at flytte fokus. Det er simpelthen mændene, der gradvist synes at være blevet mere optagede af rumpetten - så fin skal den være! Det forlyder dog, at plastickirurger stadig har travlt med at foretage brystforstørrelser. Men efter sigende er der nu mere efterspørgsel på de mere 'sporty' størrelser a la et par sammenrullede tennissokker. Jeg tør ikke udtale mig om, om en vis Anni Fønsby har noget med denne pludselige eskalerende trend af mindre bryster at gøre ... På plastickirurgifronten har man ellers snart erkendt det uundgåelige - nemlig at kinder er de nye bryster.

FOR NÅR BUSTEN ikke skal strutte helt som før, så skal kinderne til gengæld. De nye svulmende kinder ses på mangen en kendis fra Madonna til Micky Rourke og er ved at vinde almen udbredelse. For blot få år tilbage var det sin sag at erhverve de attraktive æblekinder, for dengang skulle huden skæres op, og et unaturligt implantat skulle placeres, hvilket ofte resulterede i et stærkt forandret udseende i den katteagtige afdeling. I dag fylder man kinderne op via injektion på samme måde som f.eks. botox. Med andre ord: Et resultat, man nærmest kan opnå i sin frokostpause.

ER DU I ØVRIGT TIL DYR, men dog til det lidt mere lempelige, så har det danske superbrand inden for avanceret hudpleje, Beauté Pacifi que, netop opfundet noget af en verdensnyhed til de uønskede små furer i ansigtet. Med produktet 'Line Combat Fluid', der er på vej ud på markedet netop nu, kan du lamme musklerne i huden i centrale områder på samme vis som Botox. Det skyldes ny forskning inden for ... slanger! Man tapper simpelthen bestemte slangers lammende gift og mikser det i geleen, der således virker udglattende på huden efter ganske få dage. Fantazzzzztisk!

DE BLONDE IKONER som Claudia Schiffer og Eva Herzigova har også godt gang i karrieren igen, nu hvor aldersgrænsen på modeller har taget et gevaldigt hop opad. Sammen med Naomi Campbell fra samme generation og en håndfuld ældre modelherrer reklamerer de to for D&G's største - og i øvrigt en af verdens mest ambitiøse - parfumesatsninger nogensinde. Det spraglede italienske modehus lancerer hele fem dufte samtidig til efteråret, som, de forventer, kan få det spækkede og mættede duftmarked til at bevæge på sig igen. De ikoniske supermodeller hjælper efter sigende det kulørte duftevand godt på vej ved at optræde splitternøgne i kampagnerne. Tja ... sex sælger altid!


Væn dig til at vende ryggen til. Andrea Elisabeth Rudolph i toptrendy butt-kjole fra Designers Remix Collection til Dansk Fashion Award 2009
Hvis nu Anni Fønsby blev blondine igen, klemte lidt af læbefyldet over i kinderne, og lidt af barmen ned i rumpetten, ville fashion-verdenen give hende topkarakter
Mickey Rourke har ganske vist satset rigtigt med kinderne, men burde nu alligevel have overvejet at lade være

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her