Foto: ELLE Danmark
Annonce

Den nye DS 3 Crossback er din juvel i hverdagen

af annonce 25/07/2019
Man siger, at en kvindes bedste ven er diamanter, men mon ikke den nye DS 7 Crossback godt kan skinne om kamp med de funklende ædelsten?
Man siger, at diamanter er en kvindes bedste ven, men det franske luksusbilbrand DS, bejler bestemt til alle kvindehjerter med den nye model, DS 3 Crossback, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Præcis som en ypperlig haute couture-kreation er der kræset for alle detaljer i bilens design, hvor de smukke håndværksmæssige finesser og udsøgte franske kvalitetsmaterialer skinner igennem i alle elementer. Det er en bil til dig, der elsker passioneret køreglæde, mode, raffinement og kunst – og altid søger nye, unikke sanseoplevelser. Og som om det ikke var nok, har DS netop indgået et samarbejde med landsmanden Boucheron, der er kendte verden over for deres eksklusive, farvede juvelsmykker, og fortryllende parfumer. Et perfekt match for DS, der som en ektra lækker treat forkæler DS kunderne med ’Quatre en Rose’ - en romantisk duft fra franske Boucheron - når man køber den nye hverdagsdiamand på hjul. Parfumens flakon er en fortolkning af det 155 år gamle juvelérhus’ ikoniske ring, og duften er sammensat af forførende blomsternoter og uimodståelige frugtnoter. Et perfekt match med stilikonet DS 3 Crossback, der ligesom Boucheron er skabt af det fineste håndværk med en kompromisløs sans for detaljen.
Foto: ELLE Danmark
Om DS Automobiles Med sit unikke dna, som består af både historiske rødder, et modigt avantgarde-design med iøjnefaldende linjer og banebrydende teknologiske features, er DS-brandet funderet på modet til at gøre op med konventionerne og integrere fransk knowhow om finesse og kvalitetsprodukter i bilernes verden. Direkte til dig fra Paris!