Foto: Ritzau Scanpix
Kultur

David Beckham, Jenna Ortega og Hailey Bieber: De fyldte på TikTok i ugens løb

af Christoffer Mygind Juul 2/12/2022
Alt fra dansetrin til julesange har i denne uge fyldt vores ‘For you page’ på TikTok. Få en opdatering på det, der blev snakket om i løbet af ugen, her.

Endnu en begivenhedsrig uge er gået, hvor nyheder og tendenser fra både New Zealand, Qatar og Danmark igen har spredt sig som steppebrande på sociale medier. Vi har endnu en gang scrollet os gennem ugen på TikTok, hvor vi har samlet alt det, der ikke var til at undslippe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Wednesday Addams’ dansetrin
Tim Burtons ‘Wednesday Addams’ havde premiere på Netfilx den 23. november, og den har allerede slået en imponerende rekord på Netflix som en af de mest sete nogensinde. Derfor er det heller ikke underligt, at seriens popularitet også har ramt TikTok, hvor hashtagget #wednesdaynetflix i skrivende stund har over 1,8 milliarder visninger.

Det er særligt scenen, hvor Wednesday til skolens gallafest danser sin helt særlige dans til sangen ‘Go Go Muck’ af The Cramps, som hovedrolleindehaver Jenna Ortega selv har koreograferet på bare 15 minutter.

@netflix THE DANCING SCENE FROM WEDNESDAY!! The iconic Raven's dance to the Goo Goo Muck song. #WednesdayNetflix ♬ original sound - Netflix

Det er dog ikke kun til den oprindelige sang brugt i serien, at folk genskaber dansetrinene til. For af uforklarlige årsager er det også til et remix af Lady Gagas ‘Bloody Mary’, at TikTok-bruger danser Wednesday-dansen til. Så meget, at flere fejlagtigt tror, at det er den sang, der er brugt i serien.

Temasangen fra White Lotus
Fra en seersucces til en anden. Der er nemlig også kommet ny sæson af den prisvindende serie White Lotus, der med sin første sæson i 2021 gav skuespiller Jennifer Coolidge noget af et popkulturelt comeback.

Udover at være blevet rost for sin gode casting og smukke iscenesættelser på både Hawaii og Sicilien, så er serien også blevet kendt for sin lidt specielle temasang, der i anledning af anden sæson har fået en opdatering. En opdatering, der med 106 millioner visninger af hashtagget #whitelotus, hurtigt har fået fået TikTok brugere op ad sofaen for at rave med, når der er blevet trukket play på serien.

New Zealands statsminister lukker munden på sexistisk spørgsmål
Da den finske statsminister Sanna Marin i denne uge aflagde sit første besøg til New Zealand, mødtes hun selvfølgelig med landets statsminister Jacinda Ardern. Efter deres møde var der inviteret til pressemøde, men hvis de troede, de skulle få seriøse spørgsmål, så blev de godt skuffede.

For her blev der fra en journalist stillet spørgsmålet til, hvorvidt de to mødtes af den simple årsag, at de var på samme alder. Et spørgsmål, som Jacinda Ardern hurtigt fik lukket ned ved at påpege, at to mandlige statsoverhoveder nok ikke ville have fået det spørgsmål. Siden er klippet gået viralt, mens både Ardern og Marin bliver hyldet for deres kølige reaktion på det sexistiske spørgsmål.

@elledanmark Vi glæder os til den dag, hvor den slags spørgsmål ikke bliver stillet ? #jacindaardern #sannamarin #newzealand #politics ♬ Getaway - Official Sound Studio

David Beckham synger julen ind
Det var en uventet sanger, der torsdag den 1. december markerede julens officielle begyndelse med sin version af Mariah Careys ‘All I Want for Christmas’. Der postede designer og tidligere Spice Girl, Victoria Beckham, nemlig en video af sin mand David Beckham, der i en stille morgenstund synger med på den ikoniske julesang. Det kan meget vel gå hen og blive en juleklassiker på højde med Hugh Grants dansescene fra ‘Love, Actually’.

@victoriabeckham David giving us his best @mariahcarey ♬ original sound - Victoria Beckham

Hailey Biebers lipgloss
Endnu en gang står Hailey Bieber bag en massiv tendens inden for skønhed. For hvor hun tidligere i år gik viralt med hendes ‘Glazed Donut’-negle, er det nu en lipgloss fra hendes eget skønhedsmærke Rhode.

Den hedder 'Peptide Lip Treatment', og blev oprindelig lanceret i sommers, hvor den blev udsolgt på bare 2,5 timer. Men efter den igen er kommet på hylderne i en ny variant, er den ikke til at komme udenom, hvis du også er på #beautytok. For med hele 99 millioner visninger af hashtagget #rhodepeptide kan man snart kalde Bieber for TikToks ukronede beautydronning.

Disney Sjov lukker af
De fleste var lige kommet sig over nyheden om, at ‘Pyrus’ alligevel ikke ville blive sendt på TV2, da DR annoncerede, at det legendariske program ‘Disney Sjov’ ikke længere ville blive sendt på DR1.

Programmet, der for de fleste danske millennials har været en fast del af barndommen, når det blev sendt hver fredag fra 19.00-20.00, bliver i stedet erstattet af ‘FredagsTamTam’, og nyheden blev da også modtaget med sørgelige miner - også selvom mange ikke har set med siden barndommen.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her