Paul Walker
Foto: Mega
Celebrity

Vin Diesel i rørende gestus: følger Paul Walkers datter op ad kirkegulvet

af Dina Saugman 25/10/2021
Vin Diesel og Paul Walker var tætte venner - faktisk så tætte, at Diesel er gudfar for Walkers datter, Meadow. Ved Meadows bryllup trådte Diesel i Walkers sted, og førte guddatteren op ad kirkegulvet.

Desværre måtte vi allerede i 2013 sige farvel til den blot 40-årige skuespiller Paul Walker, som vi blandt andet kender fra sin karakter, Brian O’Connor i 'Fast & Furious'-filmene og den mystiske, men meget forførende, Jarred i 'Into the Blue'.

Men til trods for, at skuespilleren ikke længere er iblandt os, er der i forbindelse med datterens bryllup, blevet sendt mange kærlige tanker i familiens, og ikke mindst i Paul Walkers, retning.

Læs også: Se Angelina Jolies datter i stjernens tidligere drøm af en Oscar-kjole

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som en del af familien

Familie kommer i mange konstellationer, og i Walker-familien er der tale om en helt særlig en af slagsen. For som mange ved, var Paul Walker og Vin Diesel så tætte venner, at Diesel blev gudfar for Walkers datter, Meadow. Diesel har derfor i mange år nærmest været som en del af Walker-familien.

Derfor var det også helt naturligt for Diesel, at gøre sin afdøde kammerat den gestus at træde til og føre sin guddatter op ad kirkegulvet, da hun i sidste måned sagde ja til sin store kærlighed, Louis Thornton-Allan.

Det smukke par strålede, trods de måtte undvære (sviger)farens nærvær, på deres store dag. Faktisk strålede de så meget, at vi på redaktionen ser billeder og videoer fra dagen igen og igen.

Læs også: Denne kendte og elskelige SATC-skuespiller er gået bort

Meadow og Louis er uden tvivl indbegrebet af oprigtig kærlighed og lykke. Det samme gjorde sig gældende for Diesel og Walkers venskab. Kærligheden imellem dem var ubetinget, og venskabet helt unikt og oprigtigt.

Hvis du også ønsker at se de rørende billeder af det nyligt gifte par, eller af gudfar og -datter, der følges op ad kirkegulvet, har vi herunder samlet et udpluk, der med garanti kan få tårerne til at trille.

Vi ser frem til at følge Meadow og Louis' kærlighedsrejse, og alt hvad den måtte føre med sig.

Læs også: Harry Styles springer ud som superhelt