se-justin-bieber-og-hailey-baldwins-allerfoerste-moede-der-er-fanget-paa-kamera-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Hailey + Justin

Se Justin og Hailey Biebers allerførste møde, der er fanget på kamera

af Nikita Hoffmann Andersen 7/10/2019
Måske går du og tror, at Justin og Hailey Bieber blev forlovet efter kun at have kendt hinanden i få måneder, men selv om deres romantiske forhold dengang ikke var meget ældre, lærte de faktisk hinanden at kende for mange år siden. Og ægteparrets allerførste møde er endda fanget på kamera – se klippet her.

It-parret Justin og Hailey Bieber forstår virkelig at holde sig interessante for både fans og medier.

Først begyndte de at date, kort tid efter blev de forlovet, endnu kortere tid efter blev de gift ved en hemmelig ceremoni på rådhuset.

Derefter rullede historierne som perler på en snor, idet Hailey søgte om patent på navnet Hailey Bieber, de fik partatoveringer (og Justin valgte at placere sin i ansigtet) og de gav et stort, åbenhjertigt interview i Vogue, hvor de blandt andet fortalte om deres forhold, sexliv og stoffer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er næppe gået din næse forbi, at det unge par på henholdsvis 25 og 22 år endnu engang sagde ’I Do’ ved en storslået fest i South Carolina den 30. september 2019, men vidste du godt, at parrets fælles historie faktisk går hele 10 år tilbage?

Den dengang 15-årige nyudklækkede popstjerne Justin Bieber og den 13-årige Hailey Baldwin mødte nemlig hinanden første gang i 2009, da Haileys far, skuespilleren Stephen Baldwin, præsenterede de to teenagere for hinanden backstage ved talkshowet The Today Show.

Læs også: Kom med indenfor til Hailey Biebers polterabend.

”Vi har nydt din musik,” sagde Stephen Baldwin til den purunge Bieber, der dengang hittede med sangene ’Baby’, ’One Less Lonely Girl og ’One Time’, hvorefter Hailey og Justin giver hinanden hånden fuldkommen uvidende om deres fælles fremtid, der indenfor 10 år skulle byde på hele to bryllupper:

Selv om det ikke var kærlighed ved første blik har Hailey senere indrømmet i Vogue-interviewet fra februar 2019, at hun allerede havde et crush på Justin dengang, men på grund af aldersforskellen blev de ikke venner før nogle år senere, da de igen mødte hinanden i Hillsongkirken i New York, hvor de begge deltog i kristne ceremonier.

”En dag kom Justin ind i Hillsong og sagde ’Hey du er blevet ældre’, og jeg var sådan ’Ja, hvad så?’. Over tiden blev han min bedste drengeven, men vi hang ikke ud romantisk”, fortalte Hailey til Vogue.

Parret indrømmer dog også i det pågældende interview, at de datede kort for tre år siden, men dengang var de på ingen måder eksklusive, og Justin fortæller også, at han klart havde et problem med kvinder, depression og stoffer. Det lod ham senere til at leve i et årelangt cølibat. Tingene gik syd for Hailey og Justin, og de fortæller endda, at der var en lang periode, hvor de ikke kunne være i samme rum.

Læs også: Hailey Bieber åbner op omkring fremtiden med børn.

I juni 2018 stødte de igen ind i hinanden ved en kristelig konference i Miami.

”Da konferencen sluttede, sagde Justin ’vi skal ikke være venner’, og så sagde jeg ’skal vi ikke?’”, har Hailey åbent fortalt. En måned senere sad den enorme vielsesring på hendes finger, og den 30. september 2019 manifesterede de igen deres kærlighed ved brylluppet som foregik på South Carolinas Montage Palmetto Bluff hotel, der er et femstjernet hotel nær floden May River.

Vi har endnu ikke set mange deciderede bryllupsbilleder af parret, udover photo-booth-versionerne, som de flittigt har delt på Instagram.

Hailey var da også ’next level’-snedig, da hun skulle bevæge sig ned til ceremonien i sin brudekjole, for der skjulte hun sig nemlig for de mange paparazzier ved at hoppe ind i et telt, som fire smokingklædte mænd bar, mens hun gik indeni det.

Den havde vi alligevel ikke set før…

Vi krydser fingre for, at parret en dag vil dele flere billeder fra deres store dag, så vi kan få et glimt af den 22-årige topmodel som hvid brud.

Indtil da kigger vi på brudekjoler fra "arkivet", og i galleriet herunder har vi f.eks. samlet 41 ikoniske stilikoners brudekjoler... (hvem ved, måske Haileys bliver tilføjet en dag?):

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her