Zahara og Angelina på den røde løber
Foto: Ritzau
Celebrity

Se Angelina Jolies datter i stjernens tidligere drøm af en Oscarkjole

af Dina Saugman 20/10/2021
Vi har flere gange ladet kæben falde til jorden, når Angelina Jolie er trådt ind på den røde løber i sine overdådige looks. Til præmieren på 'The Eternal' havde vi den store glæde af at se en sand genganger - men denne gang var det datteren, Zahara, der poserede i moderens smukke Oscarkjole.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi mange gange er faldet pladask for Angelina Jolies fantastiske looks. Hun er og bliver en sand legende på den røde løber.

Læs også: Se hvordan Amal Clooney stråler i sin smukke paillet- og fjerbesatte kjoledrøm

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noget andet skuespillerinden også er blevet kendt for, er at medbringe sine børn på den røde løber, hvad end det er til filmpræmierer, awardshows eller velgørenhedsarrangementer.

Angelina har de seneste par år lagt sin instruktørkarriere halvvejs på hylden, og har kun taget et par skuespillerjobs – alt sammen for at kunne tilbringe mere tid sammen med sine børn derhjemme.

"Dette er årene, hvor de udvikler sig til at blive voksne, så jeg er meget glad for at kunne være til stede," fastslår hun.

Den 18. oktober kunne vi igen glæde os over at se Angelina Jolie på den røde løber i selskab med fem af sine seks børn.

Foto: Ritzau
Præmiere, The Etarnals

Men ikke bare familiefotoet fik os til at tabe kæben af bare begejstring. Nej – datteren, Zahara strålede foran kameralinserne i sin mors couture Oscarkjole fra 2014 af designeren Elie Saab.

I den forbindelse fortæller Angelina til 'Entertainment Tonight', at de alle var iført vintageitems, og at de havde upcycled hendes garderobe.

Selvom Angelina og datteren, Zahara, begge stråler om kap med sten og pailletter i den champagnefarvede kjole, har skuespillerinden i et interview med ELLE UK fortalt, at livet handler om mere end bare pæne kjoler.

”Faktisk er der ikke noget mere attraktivt i mine øjne end en kvinde, der har sin egen holdning og sine egne personlige meninger,” afslutter hun.

Hvem drømmer ikke om, at ens mor havde en garderobe som Angelinas, som man kunne låne tøj fra?

Alt imens misundelsens farve forlader vores kinder, kaster vi et blik på den smukke Oscarkjole, som både mor og datter stråler i.

Foto: Ritzau
Angelina og Zahara i oscarkjolen