Celebrity

Kristen Stewart er sk***-ligeglad med kritikken

af Juliane Olsen 7/06/2012
Twilight-stjernen er klar over, at hun er kikset på den røde løber, men kritikkernes røster rører hende ikke.

Twilight-stjernen Kristen Stewart er fuldstændigt klar over, at hun ikke hører til blandt de mest stilfulde stjerner i Hollywood. Hun har med alt tydelighed vist, at hun blæser på alle uskrevne regler omkring den røde løber og gerne trækker i et par beskidte sneakers til en hundedyr Roberto Cavalli-kjole ved sin egen filmpremiere i komfortens hellige navn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men den 22-årige skuespiller har på ingen måde lyst til at sige undskyld til de kritikere som meldte sig i hylekoret efter hendes optræden ved Twilight-premieren i London. Også selv om mange stylister efterhånden vælger at undgå hende på grund af hendes manglende stil, og at de voldsomme reaktioner har været overvældende for den unge stjerne.

"Du kan google mit navn og en af de første ting, der kommer op, er billeder af mig, der sidder på min veranda og ryger pibe sammen med min ekskæreste og min hund. Det blev taget den dag filmen kom ud. Jeg var ingen. Jeg var et barn. Jeg var lige blevet 18", siger hun til magasinet Vanity Fair.

Helt uforudset for teenagestjernen rasede kritikken i anledningen af, at hovedrolleindehaveren i et af årtiets mest bemærkelsesværdige filmsagaer i virkeligheden bare var en ung pige uden fine fornemmelser.
"Næste dag i tabloidaviserne var det som om, at jeg var en forbryderisk, slimet idiot. Men jeg er jo egentlig bare en en slags excentrisk, kreativ Valley-pige, som ryger pot. Stor ståhej. Men det ændrede mit hverdagsliv øjeblikkeligt. Jeg gik ikke ud i mit undertøj mere", siger hun.

Kristen Stewart: Fra kejtet til sexet i W Magazine. Se de flotte billeder!

Rebelsk skønhed
Men én ting har Kristen Stewart ikke tænkt sig at ændre på, og det er hendes stil. Derfor er et par Converse-sko at foretrække frem for stiletter selv på den røde løber og sammen med kæresten og filmkollegaen Robert Pattinson har der fra dag et været en konsensus omkring, at de to ikke havde lyst til at ændre på deres offentlige image.

"Vi fik notater fra studiet. De ville have, at jeg skulle smile hele tiden. De ville, at Rob ikke var så grublende i sit udtryk. Vi havde det bare sådan: 'Nej! Du kan gruble din røv i laser!" siger Kristen Stewart.

Derfor har Vanity Fair da også døbt Kristen Stewart Hollywoods rebelske skønhed. På billederne i magasinet tager hun sig særdeles yndig ud, men det er straks en anden sag, når hun skal posere på den røde løber.

"Jeg er blevet kritiseret meget for ikke at se perfekt ud på hvert billede. Jeg får virkelig lort i hovedet for det. Jeg er ikke flov over det. Jeg er stolt af det. Hvis jeg var perfekt på billeder hele tiden, så ville menneskene, der var i lokalet sammen med mig eller på den røde løber tænke: 'Hvilken skuespiller! Hvilken falsk person!' Den tanke gør mig så flov, at jeg ligner lort på halvdelen af mine billeder, og jeg er pisseligeglad", siger hun.

For Kristen Stewart handler det nemlig meget om at være ægte hele vejen igennem.

"Det, der betyder noget for mig, er, at menneskene forlader lokalet og siger: 'Hun var sej. Hun havde det sjovt. Hun var ærlig.' Jeg er ligeglad med de forslugne, sultende lorteædere, der vil forvandle sandheden til lort. Ikke fordi, at du må sige det i Vanity Fair", siger hun.

Kristen Stewart har fået nyt hår.

Kæresten Robert Pattinson er fuldstændig enig i, at Kristen Stewart skal gå sine egne veje og opfatter hendes stilmæssige akavathed som en form for selvtillid.

"Folk har bestemt sig for, hvordan de vil opfatte hende. Lige meget hvor mange gange hun smiler, så vil de sætte det ene billede i, hvor hun ikke smiler", siger han.

I galleriet her kan du se billederne af Kristen Stewart i sneakers og Roberto Cavalli-kjole til sin egen filmpremiere.

ELLEs moderedaktion lavede et stiltjek på Kristen Stewart i 2010. Se her, hvad de mente om hendes red carpet-looks!

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her