Kom indenfor i Selena Gomez’ nye 4.9 millioner dollars hjem
Foto: MEGA
Kendishjem

Kom indenfor i Selena Gomez’ nye 4.9 millioner dollars hjem

af Cecilie Stubkjær Ottosen 19/01/2021
Sangerinden Selena Gomez er flyttet ind i sit nye, 4.9 millioner dollars hjem i Los Angeles – og vi måber! Læs med, når ELLE tager dig på en hometour gennem det ekstravagante hus, lige her!

2020 har ikke været helt dårligt for den LA-baserede, smukke sangerinde Selena Gomez. Hun begyndte året med at udgive sit seneste album Rare, og startede derefter sit eget makeup-brand af samme navn. Herudover har Selena, på trods af corona og lockdown, haft travlt med at producere videoer til hendes madshow Selena + Chef. Og så har hun senest, sammen med den sydkoreanske K-Pop pigegruppe BLACKPINK, udgivet sangen Ice Cream.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena har ikke kun haft travlt på arbejdsfronten, men også på privatfronten har hun investeret i nye køb. I foråret brugte hun nemlig hele 4.9 millioner dollars (30 millioner kroner) på sit nye hjem i Los Angeles.

Læs også: Så mange år skal du arbejde for at spare Kim Kardashians formue sammen

Huset er tidligere ejet af sanger Tom Petty og er intet mindre end 1022 kvadratmeter! Foruden husets misundelsesværdige størrelse så indeholder det ifølge E! hele ti badeværelser og seks soveværelser. Med et hus på den størrelse og til de penge så indeholder det selvfølgelig også nogle ekstraseje rum. Selena kan bl.a. nyde godt af et musikstudie, fitnessrum, massagerum, vinkælder og selvfølgelig en smuk udendørs pool.

 

Du kan se alle billederne af det ekstravagante hjem i galleriet herunder. Vi flytter gerne ind!