Kim Kardashians bedste looks
Foto: Mega
Celebrity

Kim Kardashians vildeste looks gennem tiden

af Emilie Østerby Bruun 20/10/2021
Kim Kardashian er efterhånden gået hen og blevet et af vor tids største modeikoner. Hun har bedre end nogen anden formået at tilpasse sin stil til forandringerne i sit professionelle liv fra realitystjerne til jurastuderende og iværksætter. Se alle stjernens bedste looks her.

Kim Kardashian har altid været opdateret på de største tendenser – fra hun startede sin karriere som stylist for Paris Hilton i de tidlige 00'ere med it-tasker og logo-print, til hendes nye sofistikerede rolle som jurastuderende og iværksætter.

Læs også: Dette designerbrand har Kim Kardashian kastet sin kærlighed over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De tidlige år af Kims karriere var tydeligt præget at hendes job som stylist for årtiets største Hollywood-navn, Paris Hilton, hvor det for Kim handlede om at se sexet ud. I disse år så vi styles som velour tracksuits, bodycon Herve Leger-kjoler, logoer, platform-stiletter, store 'bling bling'-smykker og lavtaljede… alting.

Samtidig med, at årtiet skiftede, mødte Kim sin nu eksmand, Kanye West, og stjernens stil tog en ny drejning. Hun var stadig enormt sexet, men på en mere classy og moderne måde. Mini-kjoler og tårnhøje stiletter blev skiftet ud med Yeezy-sneakers, croptops og cargobukser - looks de fleste kan være med på. Også på den røde løber, stod Kim skarpere end nogensinde i de smukkeste designerkjoler.

West kan dog ikke tage al kredit for Kims cool stil. Danskfødte Veneda Carter har nemlig været Kims personlige stylist siden 2019, og Carter stod blandt andet for stylingen af stjernen til hendes 40-års fødsesldag

Det er ikke kun Kims designer-looks på den røde løber, der gennem årene har taget internettet med storm. I 2014 var det nemlig et helt særligt afklædt look, der satte ild til internettet.

Kim optrådte nemlig nøgen på forsiden af Paper Magazine. Forsiden blev udgivet med hashtagget #BreakTheInternet, og det må man sige at fotoserien gjorde, men på en lidt anden måde end magasinet og Kim havde forestillet sig. Billederne blev nemlig til et af de største memes på internettet, og det florerer stadig den dag i dag. 

Et andet look, der til Kims ærgrelse gik hen og blev et meme, var kjolen hun bar til sit allerførste Met Gala i 2013. Kim var på daværende tidspunkt højgravid med datteren North West og bar en blomstret Givenchy-kjole. Inden aftenen var omme, var Kim blevet sammenlignet med en blomstret sofa og 'Mrs. Doubtfire'. 

Et andet, helt særligt look, der tog internettet med storm (på den helt rigtige måde), var Kims Givenchy haute couture-brudekjole. Kjolen bar hun i 2014, da hun blev gift med Kanye i Italien. Billedet var det mest likede billede på Instagram i en længere periode, og det forstår vi godt!

I starten af 2021 fik vi et Kim version 0.1 comeback, efter parret gik fra hinanden. Stjernen er efter breakuppet nemlig blevet spottet iført minikjoler og korsetter i bedste 'club girl'-stil, og hun tog endda en tur i Vatikanet i en bodycon, cut-out kjole, som var vi tilbage 00'ernes Los Angeles.

Kim har dog langt fra mistet grebet, og vi ser hende stadig iført cool West-inspirerede looks. Nogle af kendissens looks er så Kanye-inspirerede, at fans troede, de havde fundet sammen igen.

Blandt andet da hun troppede op til Met Gala 2021 i en 'head to toe' t-shirt (bogstavelig talt), eller da hun var vært for 'Saturday Night Live' iført flere vilde Balenciaga looks.

Vi er spændte på, hvordan Kim Kardashians stil udvikler sig, men én ting er sikkert, ifølge stjernens fans: Kim Kardashian anno 2021 har opnået den perfekte kombination af sexet og cool, og vi kunne ikke være mere enige!

Du kan se Kim Kardashians bedste og vildeste stiløjeblikke gennem årene og hendes udvikling fra 'club girl' til business woman i galleriet herunder.