Foto: All Over Press
#Balder-love

Justin Bieber og Hailey Baldwin er (måske) forlovede! Her er alt du skal vide om kærlighedshistorien

af Rose Maria Boelsmand 9/07/2018
Vil du have alle detaljerne om Justin Bieber og Hailey Baldwins forhold - og forlovelse? Så giver vi dig hele historien, fra de mødtes til nu, her!

Rygterne svirrer på det kraftigste om, at model Hailey Baldwin og boytoy, undskyld, sanger Justin Bieber – verdens pt mest omtalte kendispar – er blevet forlovede efter kun officielt at have datet i en måned. Men affæren (og kærlighedshistorien) mellem de to unge, smukke mennesker startede længe før de bekræftede deres kærlighed ”on The Gram”. Er du klar til at tage med på en lille tur ned af mindernes vej – hjulpet godt på vej af den dagbog de sociale medier tegner for os? Så læs med her, hvor vi giver dig alt du måtte have lyst til at vide om Hailey Baldwin og Justin Biebers forhold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Spol tiden tilbage. Helt tilbage til februar 2015, hvor ”parret” – ja, i citationstegn – blev foreviget af paparazzierne sammen for første gang, da de på nattens små timer forlod det daværende New Yorker hotspot, Up & Down, sammen… Men begge affærdigede hurtigt pressens ihærdige forsøg på at gøre dem til et par, ved begge uafhængigt af hinanden at udtale, at de ”bare var venner”.

Vi skruer tiden lidt frem, cirka et år, til januar 2016, hvor Baldwin og Bieber bestemt så ud til at skubbe grænserne for, hvad et venskab indebærer. ”Balder” (Baldwin+Bieber, red.) holdt nemlig ferie sammen på den tropiske paradis-ø, St. Bart’s… og det gik ikke ubemærket hen. Faktisk var det Biebs selv, der lod hele verden vide, at de to nu var ”more than just friends”, da han postede et billede på sin egen Instagram-profil, hvor han er tættere på modellen Hailey Baldwin (og hendes læber), end vi i hvert fald nogensinde kommer på nogle af vores venner…

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

3. Jan, 2016 kl. 4.12 PST

Men kort efter var det slut. Helt slut, ifølge Hailey: “Justin og jeg var venner i lang tid. Jeg mødte ham første gang da jeg var rigtig ung (de mødtes allerførste gang da Hailey var 13, red.) og han var dengang en af mine bedste venner. Alle ved, at det forhold på et tidspunkt ændrede sig til at være noget mere, men det er ret naturligt når man er 18-19 år gammel. Det var hvad der skete, og nu er vi ikke venner længere…” udtalte Hailey Baldwin til den engelske avis The Times efter bruddet i 2016.

Derefter lå Biebs ikke på den lade side på kærlighedsfronten, hvor charmetrolden siden 2016 har været linket sammen med alle fra Kourtney Kardashian, Sophia Richie og flere modeller, end man kan tælle på to hænder… Lige indtil han omkring årsskiftet 2017/2018 og frem til marts 2018 rygtedes at være sammen med… trommesolo… SELENA GOMEZ! Og hele verden var oppe i det røde felt (det er kærlighedsfeltet, ikke?) over at se 'Jelena' sammen igen. Men som de gjorde i 2012 og 2013 (og sikkert et par gange derimellem også), så afbrød Gomez og Bieber-boy deres on/off forhold i marts 2018.

Læs også: Alt du skal vide om Justin Bieber og Selena Gomez' on/off forhold

Og hvem ventede med åbne arme på Justin? Det gjorde Hailey Baldwin! Rygterne om de to genforenede turtelduer har svirret med tiltagende turbulens siden maj, og fra juni har der været verserende kærligheds-tornadovarsel overalt omkring de to lovebirds, der har forøget den globale opvarmning på det kraftigste omkring New York, hvor de ikke har kunne holde hænderne fra hinanden.

Det er blevet spottet kyssende i en park i Brooklyn, hvor Baldwin sidder på skødet af Bieber, de fjoller med hinanden på vej til Starbucks, de går åbenlyst ned af New Yorks temmelig befolkede gader hånd i hånd – og de har sågar været i kirke sammen. If that’s not love…

Foto: All Over Press

Og det var bare i juni! For som temperaturerne stiger, bliver det også mere og mere hot mellem Balder-parret. De er netop blevet set i Hamptons, hvor en fotograf med en meget heldig linse har fanget de to elskovsponyer i et meget intimt og cute øjeblik, hvor badboy Bieber kysser den smukke langbenede model på panden. Ahmen altså!

Foto: All Over Press

… og nu? Den 7. juli holdt de to VIPs ferie på Bahamas (where else), hvor alt tyder på at Justin var i et ekstra romantisk hjørne, indtog frierposition og spurgte den smukke Hailey om at gifte sig med ham… og det gik tilsyneladende den rette vej, og selvom vi endnu venter på den endelig confirmation fra de to Balder-babes selv, så har deres forældre tweetet og instagrammet lystigt om de lykkelige omstændigheder.

Biebers far postede et billede af Biebs Junior kort efter den rygtede forlovelse med teksten: ”@justinbieber Stolt er en underdrivelse! Jeg er så spændt på det næste kapitel!”

Og Biebers ’mama’, Pattie Mallette skrev på Twitter: ”Love Love Love Love Love Love Love.” Noget tyder på, at hun godt kan lide Hailey(!).

Og mens vi venter på, at parret selv flasher ringen på The Gram (det må være der, det sker), så knuger vi os til denne udtalelse, som en nær ven af de to har udtalt til People Magazine: ”Det kom lidt som en overraskelse, men så alligevel ikke. Justin har været vildt glad de sidste par uger. Han har kendt Hailey i lang tid, så selvom det virker pludseligt, så kender de hinanden rigtig godt”.

… Og det er vel opskriften på et godt ægteskab?

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her