Foto: Instagram
Shop looket

Jennifer Lopez fejrede påsken med familien i dette afslappede look

af Amalie Takahashi Christiansen 14/04/2020
’Jenny from the Block’-sangerinden, Jennifer Lopez, fejrede påsken på traditionel vis med æggejagt for hele familien. Den 50-årige sangerinde havde iført sig en hvid bikini og ditto kaftan, og du kan shoppe det afslappede look lige her.

Den første højtid, der måtte lide under coronavirussens begrænsninger, er netop overstået – nemlig påsken, og du savnede med garanti påskefrokosten og de mange traditioner, der forbindes med højtiden.

Men som verden er lige nu, kan man kun gøre sit ypperste for at få det bedste ud af situationen – det gjorde den famøse ’Jenny from the Block’-sangerinde, Jennifer Lopez, i den grad, da hun fejrede påsken på særlig vis med traditionel æggejagt... og knap så meget tøj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jennifer Lopez er kendt for sine udfordrende og chikke looks – og det var ingen undtagelse den 13. april 2020, hvor hun fejrede påskesøndag sine børn og papbørn samt sin forlovede Alex Rodriguez, der delte en video af familien på denne helligdag.

Læs også: Denne skuespiller blev tilbudt stor bestikkelse for at lyve om forhold til Meghan Markle

I videoen var J. Lo iført en luftig hvid linen kaftan, der gav frit udsyn til den ultra-lille hvide bikini hun bar under – begge fra brandet Monday Swimwear.

Hun parrede det afslappede look med et makeup-frit ansigt, en rodet knold, masser af guld smykker som fx hoops, armbånd og ringe – et look, der nok ikke var gået til familiepåskefrokosten – men hvem har egentlig bukser på disse dage?

I forbindelse med videoen, hvor man ser J. Lo sætte den traditionelle æggejagt i gang, skrev hendes forlovede, Alex;

”Med alt det, der foregår lige nu, føltes det godt at vende tilbage til en lille smule af normalen for en stund for at fejre påsken! Jen stablede en fantastisk æggejagt på benene, som børnene virkelig elskede og dominerede. Jeg håber, alle har en sikker og sund påske. Brug noget ekstra tid til at ringe til en elsket. Stay tough!”

J. Los familie formår i den grad at vise, at man sagtens kan holde fast i traditionerne på trods af omstændighederne, og Jennifers afslappede påklædning var bare en ekstra bonus!

Hvis du er vild med J. Los stil, kan du i galleriet nedenunder se hendes bedste og mest ikoniske looks gennem tiden.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her