Foto: Ritzau Scanpix
Celebrity

Her er alt, du skal vide om Julia Fox

af Christoffer Mygind Juul 26/01/2022
De er det nye power-par, der kan få internettet til at gløde på få sekunder. Vi giver dig her det, du skal om skuespilleren.

Selvom vi stadig slikker sårene ovenpå Kanye Wests skilsmisse fra Kim Kardashian - hvilket noget tyder på, han også gør med sit noget turbulente forhold til Kims nye kæreste, Pete Davidson - så er han og kæresten Julia Fox hurtigt blevet internettets mest hypede it-couple. Men hvem er kvinden, der tilsyneladende har smeltet Kanyes hjerte?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gennembrud i anmelderrost film
Den 31-årige Julia Fox kan både skrive skuespiller, instruktør, fotograf, designer, forfatter og model på sit CV. Hun fik sit gennembrud i den anmelderroste film, ‘Uncut Gems’, hvor hun spiller Julia De Fiore, der er hovedkarakterens elskerinde. Inden rollen i ‘Uncut Gems’, skrev og instruerede hun kortfilmen ‘Fantasy Girls’, men ellers har de store filmprojekter ikke fyldt det store.

Foto: Julia Cervantes/Netflix
Julia Fox som Julia De Fiore i 'Uncut Gems'.

Fortid i modebranchen
Inden hun begyndte at opsøge en karriere i filmverdenen, lancerede i hun i 2013 mærket Franziska Fox sammen med sin bedste veninde, Briana Andalore. Mærket at blive en fin success, indtil venneparet lukkede forretningen nogle år senere.

Det er dog ikke hendes eneste endeavour med modebranchen. For den entreprenante Julia har gennem flere år arbejdet som model for brands som Diesel og Coach. Samtidig har hun været med på siderne i flere modemagasiner som Vogue, Wonderland og Paper Magazine - for bare at nævne nogle få. Og mon ikke det bliver til flere af den slags fremover?

Forholdet med Kanye West
Selvom Julia Fox ikke er uvant med rampelyset, stak det alligevel af, da hun godt en uge inde i det nye år berettede om hendes møde med Kanye i et blog post til interview Magazine, der bekræftede de to som par og samtidig viste en billedeserie af det nyforelskede par. Billedserien var efter sigende iscenesat af Kanye West selv på en restaurant og i en hotelsuite i New York City, som han havde fyldt med eksklusivt tøj til sin nye kæreste.

Foto: Ritzau Scanpix
Parrets gennemførte denim-looks til Kenzo Hommes show i Paris.

Det nye stilikon
Med Julia Fox’ fortid i modebranchen og Kanyes designerdrømme in mente er det ikke underligt, at hun allerede bliver spået til at være et af årets helt store stilikoner. Det blev da også bekræftet til til den igangværende Paris couture-modeuge, hvor parret i weekenden ankom til Kenzo Hommes show i matchende denimsæt. Særligt Julias Schiaparelli-jakke stjal billedet med referencen til Madonnas ikoniske kegle-bustier, skabt af Jean Paul Gaultiers til hendes Blonde Ambition tour i 1990.

Foto: Mega
Kanye West og Julia Fox i deres matchende looks til Schiaparellis couture-show.

Og til Schiaparellis couture show dukkede de op i matchende, sorte outfits - Kanye i læder fra top til tå med totaldækkende ansigtsmaske, som til The Met Gala sidste år, og Julia i skræddersyet kjolejakke i kalveskind med en dramatisk silhuet, der var særligt udvalgt til anledningen af Schiaparellis team.

Noget tyder på, vi kommer til at få mange flere, interessante mødeøjeblikke fra Julia Fox fremtiden.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her