Her er alle teorierne om Taylor Swifts nye single ”Ready for it”
Foto: All Over Press
Celebrity

Her er alle teorierne om Taylor Swifts nye single ”Ready for it”

af Kirstine Juhl 5/09/2017
Are you ready for it? Taylor Swift har netop udgivet sin nye single fra albummet "Reputation", og nettet bugner allerede af spørgsmål fra de trofaste ’swifties’ fans - for hvad betyder sangerindens nye single? Vi gennemgår alle mulige svar her.

I lørdags kunne fans endelig få lov til at høre endnu en single fra Taylor Swifts mega-hypede album ”Reputation”, der endnu ikke er kommet på gaden. Offentligheden fik en lille bid af den nye single, ”Ready For It,” da 60 sekunder af sangen blev afspillet ved en fodboldkamp i USA, lørdag den 2. september 2017. Dagen efter kom den nye single online i sin fulde længde, og sangteksten satte lynhurtigt gang i gådefulde teorier online – for hvem er sangen egentlig rettet mod? Nogen den jo være dedikeret til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Taylor Swift viser første bid af ny musikvideo

Når man lytter til sangen første gang, er det svært ikke at afskrive sangen som endnu én af Taylors typiske popsange om endnu en ny kæreste. Taylor Swift har da også for nyligt dedikeret sit pop-hjerte til sin nye bae, den engelske skuespiller Joe Alwyn, og omkvædet kunne tyde på, at ”Ready For It” meget vel kunne være tilegnet ham:

”In the middle of the night, in my dreams

You should see the things we do, baby

In the middle of the night, in my dreams

I know I’m gonna be with you”

Andre fans påpeger hårdnakket, at sangen absolut ikke kan være om Joe Alwyn, da han er ældre end f.eks. Taylor’s ekskæreste Harry Styles, da første vers blandt andet lyder således:

”Some, some boys are tryin’ too hard

He don’t try at all, though,

Younger than my exes but he act like such a man, so

I see nothing better, I keep him forever"

Det er derfor svært at sige helt præcist hvilken fyr, sangen er dedikeret til, men sangen handler tydeligvis om en eller anden form for forhold - teksten ”Let the games begin”, kunne derudover godt tyde på, at det ikke er det helt sunde forhold af slagsen.

Og selvfølgelig, den mest markante fans-teori af dem alle: At Tay-Tays sang naturligvis ikke kan være andet end endnu en stikpille til Kanye West og Kim Kardashian i kølvandet på den Hollywood-konflikt, der har hersket imellem dem de seneste år. Fans puster til ilden ved at påpege, at ”Ready For It” er en direkte henvendelse til Hr. West – for er han klar, til hvad der venter ham?

Den nye Swift-single bør dermed ses, mener fans, som den naturlige, retoriske opfølgning på hendes første single fra albummet, nemlig sangen ”Look What You Made Me Do”, hvor ”you” naturligvis referer til Kanye West. Taylor fortæller ham dermed med denne single, at han har fremprovokeret den nye side af den ellers uskyldige sangerinde - og er han mon klar til konsekvenserne?

Uanset hvad sangen viser sig at handle om helt præcist (vi venter stadig på den dag, Tay-Tay giver os specifikke svar på de mange spørgsmål, som fans nu sidder tilbage med), så er ét helt sikkert: Det nye album ”Reputation” er et definitivt farvel til den gamle, uskyldige Taylor, der med sine smukke, blå øjne og guitar under armen, kickstartede sin karriere med en countrylyd, der var alt andet end hævntørstig, og sangerinden vrisser nu aggressivt gennem sin nye, ekspressive lyd.

Det eneste spørgsmål, Taylor har efterladt fans med, er: ”Are you ready for it?” Vi er i hvert fald klar til næste udspil fra den nu knapt-så-harmløse Swift.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her